Igre
02.09.2020 09:43
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Večigralska senzacija se z novo sezono seli v srednji vek

Igra je trenutno na voljo za PC in PlayStation 4.
Igra je trenutno na voljo za PC in PlayStation 4.

Kljub začetnim težavam s prenatrpanostjo strežnikov, se je večigralska arkada Fall Guys: Ultimate Knockout zlahka zapisala med največje hite letošnjega poletja. Ob tem ni postala zgolj ogromna uspešnica na platformi Steam, kjer jo je kupilo že več kot 7 milijonov igralcev, temveč se je zavihtela tudi na prvo mesto največkrat prenesenih PlayStation Plus iger vseh časov.

Kot mnogi aktualni večigralski naslovi, se tudi Fall Guys poslužuje sezonskega načina, ki ustvarjalcem omogoča dodajanje svežih vsebin vsakih nekaj mesecev. In tako bo igra oktobra postregla z drugo sezono, v kateri se bodo tekmovalci pomerili v novih spretnostnih izzivih, na voljo pa bo tudi sveža kolekcija dodatkov za stiliziranje prikupnih kandidatov. Vse skupaj bo srednjeveško obarvano in s tem še bolj podobno znamenitemu japonskemu šovu Takeshi’s Castle s konca osemdesetih let.

Fall Guys: Ultimate Knockout je trenutno na voljo za PC in PlayStation 4, v pripravi pa je že mobilna različica za kitajski trg. Ustvarjalci zaenkrat še niso razkrili, kdaj točno se bo prva sezona zaključila, vendar so že postregli s prvimi posnetki novitet, ki bodo jeseni popestrile zabavna tekmovanja “do zadnjega”. Če igre še vedno niste preizkusili in vas zanima, s čim je osvojila igralce ter gledalce po vsem svetu, lahko več izveste v naši recenziji.


Prijavi napako v članku