Življenjski slog
14.06.2024 14:45

Deli z drugimi:

Share

Večfunkcijska varilna postaja

Navdušenci, ki radi doma kaj postorite sami, pozor. Večfunkcijski varilni aparat je naprava, ki bi vas utegnila zanimati.
Foto: Cafago
Foto: Cafago

Ponuja zmogljivost, prilagodljivost in dolgo življenjsko dobo v enem kompaktnem paketu. Na spletni strani Cafago lahko takšen aparat najdete po ceni 92,99 € z brezplačno dostavo iz evropskega skladišča in zastonj poštnino.

Robusten stroj s štirimi načini delovanja

Ta večfunkcijski varilni aparat je zasnovan za učinkovitost, saj je izdelan iz visokotemperaturno odpornih materialov, ki so odporni proti obrabi in padcem. Kakovostni bakreni vodniki in transformator omogočajo močno varilno zmogljivost. Velik digitalni zaslon z velikimi številkami omogoča jasno in enostavno berljivost podatkov o varjenju.

S štirimi načini delovanja – MIG, MMA, MAG in TIG-160C – aparat omogoča prilagoditev varilnega načina vašim potrebam. Ne glede na to, ali ste izkušen varilec ali začetnik, ta stroj prinaša stabilnost in prilagodljivost za različne varilne projekte. IGBT tehnologija visokofrekvenčnega pretvornika, ki dosega do 20 kHz, omogoča hitrejši dinamični odziv in stabilen varilni proces tudi ob močnih nihanjih napajalne napetosti (280-480V).

Vgrajen mehanizem za avtomatsko podajanje žice izboljšuje učinkovitost in kakovost varjenja ter zmanjšuje potrebo po ročnem posegu. Varilno napetost in hitrost podajanja žice lahko prilagodite glede na debelino varjenega materiala, kar omogoča uporabo različnih vrst polnilne žice za optimalne varilne lastnosti. Posebnost tega aparata je visokoučinkovit hladilni ventilator, ki zagotavlja učinkovito odvajanje toplote, omogoča dolgotrajno delo brez prekinitev in podaljšuje življenjsko dobo stroja.

Dodatne varnostne funkcije

Več rež skrbi za učinkovito odvajanje toplote, ščiti stroj pred pregrevanjem in zagotavlja optimalno delovanje. Za dodatno varnost je stroj opremljen s funkcijami zaščite pred previsoko temperaturo, prevelikim tokom in napetostjo. Zaščitna vezja in funkcija prikaza napak nudijo dodatno varnost, zanesljivost in enostavnost pri odpravljanju morebitnih napak.

Uporabnost in vsestranskost

Večfunkcijski varilni aparat je primeren za različne vrste CO2/MIG/MAG varjenja. Primeren je za varjenje jekla, železa, aluminija, bakra in drugih kovinskih materialov, kar omogoča visoko učinkovitost, stabilnost in zanesljivost pri vseh vrstah varilnih del.

Več informacij o tem vsestranskem varilnem aparatu najdete na spletni strani trgovca Cafago.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Cafago.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več