Računalništvo, telefonija
04.07.2014 11:45

Deli z drugimi:

Share

Več znaš, več veljaš!

Nauči se veščine, ki je v današnjem svetu ena najbolj iskanih in najbolj cenjenih. Primerno tako za popolne začetnike, kot tudi tiste s predznanjem.
Poletna šola programiranja sedaj samo 135 EUR
Poletna šola programiranja sedaj samo 135 EUR

Med 7. in 13. julijem bo v Novem mestu potekala poletna šola programiranja SmartNinja, kjer se boš lahko naučil/a osnov izdelovanja spletnih strani ali pa Android aplikacij.


Poletna šola bo potekala v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, kjer vas bodo izkušeni mentorji iz organizacije StartUP Novo mesto v 7. dneh popeljali v svet programiranja spletnih strani in mobilnih aplikacij. Poletna šola je namenjena srednješolcem, študentom in vsem, ki bi se radi prvič spoznali s programiranjem, prav tako pa tudi za tiste, ki si želite nadgraditi svoje znanje.


Razvojni center Novo mesto d.o.o. v sodelovanju z dolenjskimi občinami Dolenjske Toplice, Novo mesto, Mokronog-Trebelno, Mirna Peč, Mirna, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje in Žužemberk subvencionira 50% prijavnine Poletne šole programiranja za prvih 15 prijavljenih oseb iz regije JV SLO.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PODJETNIŠKI INKUBATOR PODBREZNIK
Za več informacij so vam na voljo pri PODJETNIŠKI INKUBATOR PODBREZNIK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PODJETNIŠKI INKUBATOR PODBREZNIK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku