Strojna oprema
25.10.2006 08:06

Deli z drugimi:

Share

Več funkcionalnosti v novih usmerjevalnikih ADSL 2+

SMC Networks je predstavil nova usmerjevalnika Barrricade z vgrajenim modemom ADSL 2+. SMC7901BRA2 ima vrata ethernet in priključek USB, SMC7904BRA2 pa štiri vrata ethernet. Oba usmerjevalnika podpirata tehnologijo ADSL 2+, odlikujeta pa ju visoka zmogljivost in zagotavljanje kakovosti storitev QoS.

Napravi SMC ADSL 2+ Barricade imata vgrajen modem ADSL2/2+, usmerjevalnik, vrata ethernet in USB ali 4-vratno stikalo 10/100 LAN ter požarni zid SPI z obsežno podporo za oskrbo s ključnimi storitvami.

“Nova usmerjevalnika sta namenjena uporabnikom, ki želijo izkoristiti prednosti novih storitev ADSL 2+, ter uporabnikom, ki zahtevajo kakovost storitev pri aplikacijah, kot je VoIP,” je dejal James Harris, globalni produktni vodja za širokopasovne naprave v SMC Networksu. “Nov nabor čipov nam je omogočil razvoj izdelkov, ki prinašajo več funkcionalnosti za nižjo ceno od konkurence.”

Podpora standardu ANNEX M omogoča prek glasovnega dela povezave podatke prenašati s hitrostjo 3,5 MB v smeri od uporabnika, standard ANNEX L pa povečuje domet povezave ADSL prek dosedanje omejitve petih kilometrov. SMC je razvil dodatno programsko opremo s podporo upraviteljskemu protokolu TR-069 WAN, ki ponudnikom storitev znižuje stroške implementacije in upravljanja opreme. 4-vratni usmerjevalnik z modemom SMC ADSL 2+ Barricade (SMC7904BRA2) je prav tako na voljo v različici ANNEX B (SMC7904BRB2) s podporo tehnologiji ADSL prek ISDN.

Nove funkcionalnosti za zagotavljanje kakovosti storitev podpirajo diferencirane storitve, s čimer naprave samodejno optimizirajo in prednostno razvrščajo aplikacije, kot sta video in glasovne storitve. “Tehnološke rešitve v novih napravah so odgovor na trenutne potrebe trga, obenem pa podpirajo novo generacijo tehnologij ADSL, kar strankam zagotavlja varno naložbo,” je dodal Harris.

Usmerjevalnika SMC ADSL 2+ Barricade ustrezata varnostnim zahtevam končnih uporabnikov. Tako vključujeta požarni zid NAT s tehnologijo SPI, sistem za odkrivanje vdorov (IDS) in modul za zavrnitev storitve (DoS). Napravi omogočata tudi povezavo z navideznim zasebnim omrežjem.

Priporočena cena obeh usmerjevalnikov SMC7901BRA2 in SMC7904BRA2 je 46,99 evra.


Prijavi napako v članku