Računalništvo, telefonija
19.06.2013 20:03

Deli z drugimi:

Share

Vaio PRO za profesonalce in Vaio FIT za mlade po duši

Prišlo je poletje in z njim osvežitev modelov prenosnih računalnikov pri Japonskem tehnološkem in zabavnem gigantu Sony.
Vaio girls
Vaio girls

V poslovnem klubu Kristalne palače v Ljubljani je Sony Slovenija v družbi novinarjev predstavili štiri nove modele serije VAIO prenosnikov: VAIO Duo 13, VAIO Fit 15, VAIO Fit 15 E in VAIO Pro 13. Za vse je značilna kakovostna izdelava, 2 letna serijska garancija in prednaloženi Microsoft Windows 8.


Posebnost pa je poleg zanesljivosti in dobrega imena tudi zaslon občutljiv na dotik in še druge tehnične sladkosti, ki jih ponujajo modeli narejeni na osnovi mobilnih Intel procesorjev. Modeli za zahtevnejše bodo vsebovali hitre Intel procesorje serije i7 in zanesljive ter vzdržljive SSD diske. Za množice opremljeni modeli pa bodo vsebovali Intel i3 ali i5 procesorje in klasične HDD diske.


Prenosnike Sony VAIO boste kmalu našli pri izbranih trgovcih v Sloveniji.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku