Računalništvo, telefonija
16.10.2019 09:18
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vabljeni na osrednjo poslovno konferenco GoDigital – Podatki in umetna inteligenca

Vabljeni na osrednjo poslovno konferenco GoDigital - Podatki in umetna inteligenca
Vabljeni na osrednjo poslovno konferenco GoDigital - Podatki in umetna inteligenca

Vabljeni na osrednjo poslovno konferenco GoDigital – Podatki in umetna inteligenca, ki bo 19. novembra v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.

Umetna inteligenca igra vedno večjo vlogo v naših življenjih in ima ključno vlogo pri optimizaciji poslovnih procesov, povečanju dodane vrednosti izdelkov in storitev. Po mnenju strokovnjakov bo umetna inteligenca v prihodnosti najbolj pomembna in prebojna tehnologija v poslovnem svetu ter motor rasti konkurenčnosti gospodarstva, zato ni presenetljivo, da so številna podjetja v umetni inteligenci že prepoznala velik potencial.


Konferenca bo povezala poglede vodilnih analitskih hiš o svetovnih trendih in gibanjih, vidik in usmeritve Evropske komisije, ponudnike rešitev in podjetja, ki so že začela z uvajanjem umetne inteligence v poslovne procese.

Konferenca je namenjena direktorjem podjetij, direktorjem informatike in digitalne transformacije ter drugim vodilnim kadrom, ki se ukvarjajo z razvojem podjetja, proizvodnje, marketinga in prodaje ter drugih poslovnih funkcij.

Organizator konference je Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS in SRIP IKT horizontalna mreža v sodelovanju z Ministrstvom RS za gospodarski razvoj in tehnologijo.

V Sloveniji bodo vodilni misleci z globalnimi pogledi in priporočili:

  • Emily Mansfield, glavna ekonomistka pri The Economist Intelligence Unit bo pojasnila, kako bo umetna inteligenca preoblikovala gospodarstvo, industrijo in družbo. Predstavila bo izsledke študije, ključne kazalnike uvajanja in največje strateške izzive, s katerimi se soočajo vodstveni delavci v podjetjih. Ključni sporočilo raziskave je, da bodo odločitve, ki jih danes sprejemamo, odločilno vplivale na življenje in uspešnost gospodarstva v prihodnosti.
  • Pawel Bialka, izvršni partner podjetja Gartner na Poljskem, bo predstavil kako napredna podjetja v svoje poslovne procese že uvajajo umetno inteligenco in kakšen vpliv bo imela na njihovo uspešnost ter predlagal nekaj priporočil za uspešen začetek uvajanja.
  • Eric Badiqué, svetovalec za umetno inteligenco pri GD CONNECT, Evropski komisiji, pa bo predstavil strategijo Evropske komisije za pospešen razvoj in uvajanje umetne inteligence, instrumente, s katerimi bomo to dosegli ter spregovoril o tem, kako zagotoviti etično in zaupanja vredno uporabo umetne inteligence.

Prijave so že odprte! Kotizacija: 150 EUR + ddv

Bralci RAČUNALNIŠKIH NOVIC imajo s kodo

RN_GODIGITAL 25 % popust na kotizacijo.


Vsi ki se bodo prijavili do 5.11., dobijo na konferenci knjigo Velesili umetne inteligence, o sobivanju človeštva in umetne inteligence.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več
Zlati partner

CREAplus d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAplus d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več