29.07.2011 11:13
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

V Pronetu se dobi “vse pod eno streho”

Programske rešitve in strojna oprema - Vse pod eno streho
Programske rešitve in strojna oprema - Vse pod eno streho

Po skoraj dvoletnih pripravah, tehtnem premisleku in tudi razširitvi kadrovskih resursov, so se v podjetju Pronet, Kranj, d.o.o. odločili, da strankam ponudijo zares celovito storitev, to pomeni tudi storitve strojne in komunikacijske opreme za t.i. SOHO poslovni segment (small office &home office, small bussines sistemi). V želji da tisto, kar ponudijo, res izvedejo profesionalno in korektno do strank, ter v cenovno sprejemljivih okvirih, bodo sprva prevzemali, postavljali in vzdrževali manjše postavitve strojne in komunikacijske opreme do cca 10 uporabnikov/klientov + strežniki.

Da bo vsebina njihove dodatne storitve še bolj razumljiva in možnost vzpostavitve nove oblike sodelovanja še lažja, navajajo nekaj konkretnih primerov, kje in kako lahko od 01.08.2011 dodatno z njimi sodelujete:

– Prodaja, namestitev in nastavitev strežnikov,

– Prodaja, namestitev in nastavitev osebnih računalnikov in prenosnikov,

– Prodaja, namestitev in nastavitev perifernih naprav (tiskalniki, čitalci, scanerji…)

– Prodaja, namestitev in nastavitev mrežne opreme (routerji) in enot za zaščito podatkov

– Prodaja, namestitev in nastavitev strežniških in enouporabniških različic operacijskega sistema MS Windows

– Vzdrževanje nameščene strojne opreme

Pri poslovnih partnerjih se tako kot vedno doslej držijo že ustaljenih in v praksi preverjenih svetovno znanih znamk kot so HEWLETT PACKARD (HP), DELL, LINKSYS, CISCO, EPSON in mnogi drugi.

Če bi torej želeli od 01.08.2011 imeti tudi to storitev vključeno v vzdrževalno pogodbo s podjetjem Pronet, Kranj, posredujte vaše povpraševanja na mail servis@pronet-kr.si ali jim vaše želje posredujte na že znane telefonske kontakte (04) 2 800 800 ali (041) 561 376.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku