Telefoni
08.06.2009 15:55
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uvedba novega širokopasovnega modula

Uvedba novega širokopasovnega modula
Uvedba novega širokopasovnega modula

Ericsson

je danes predstavil svoj zadnji mobilni širokopasovni modul, zasnovan posebej za male prenosnike oziroma ultraprenosne računalnike, ki uporabnikom nudi še večjo svobodo. Novi modul, ki proizvajalcem omogoča hitro vzpostavitev integrirane brezžične povezave na njihovih ultraprenosnih računalnikih, je že bil uspešno vpeljan v mnoga od največjih svetovnih omrežij.

Ericssonov vgrajeni mobilni širokopasovni modul F3307 odpravlja potrebo po strojni zaščiti ter drugih nerodnih in neučinkovitih rešitvah pri ultraprenosnih računalnikih ter z uporabo tehnologije HSPA, vodilne tehnologije na področju mobilnih širokopasovnih povezav, ki služi več kot milijardi naročnikov v preko 100 državah po vsem svetu, uporabnikom zagotavlja neposreden dostop do interneta.

Zasnova novega modula je optimizirana za ultraprenosne računalnike in zagotavlja zmogljivost, preprostost in nizko energijsko porabo po privlačni ceni za proizvajalce. Ericssonovi moduli so že bili vpeljani in potrjeni pri mobilnih operaterjih v več kot 75 državah. S tem je podjetje proizvajalcem ultraprenosnih računalnikov skrajšalo čas predstavitve izdelka in končnega postopka certifikacije ter jim omogočilo hitrejšo predstavitev izdelkov na trgu.

Poleg tega podjetje Ericsson tesno sodeluje s podjetjem Intel z namenom, da bi preverili delovanje mobilnega širokopasovnega modula F3307 na Pine Trail-M, Intelovi platformi naslednje generacije, zasnovane za ultraprenosne računalnike.

Ericsson ocenjuje, da bo med letoma 2009 in 2014 prodanih več kot 300 milijonov ultraprenosnih računalnikov, med katerimi bo večina vključevala tudi možnost mobilne širokopasovne povezave. Mnogi operaterji že ponujajo pakete prenosnikov z mobilno širokopasovno povezavo, do leta 2011 pa bo preko operaterjev prodanih več kot 30 odstotkov ultraprenosnih računalnikov.

Vas zanima več iz te teme?
Sony telefoni

Prijavi napako v članku