Računalništvo, telefonija
26.11.2020 13:55
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Urbano električno kolo, ki je vredno vsakega centa

Med električnimi prevoznimi sredstvi so električna kolesa v zadnjih letih postala neverjetno priljubljena.
Zložljivo električno kolo DYU D3F
Zložljivo električno kolo DYU D3F

Električna kolesa so za mestna središča, za pot v službo, za kratek izlet, rekreacijo ali vsakodnevno uporabo – razlikujejo se namreč po namembnosti. S športnim električnim kolesom bomo lažje prekolesarili kak daljši klanec, z mestnimi v službo ne bomo že navsezgodaj prišli prepoteni. Če še nimate svojega električnega kolesa in se veliko vozite po mestnih središčih, imamo super rešitev.

Zložljivo električno kolo DYU D3F, ki ga ponuja spletna prodajalna Cafago, je kot nalašč za vsakodnevno pot v službo ali krajši sproščen izlet. Izdelano je iz robustnega okvirja, ki je dovolj močan, da podpira do 120-kilogramskega kolesarja. Električni motor vas bo pognal do največje hitrosti 25 kilometrov na uro. Če boste med potjo pustili, da vas poganja zgolj elektrika, boste z enim polnjenjem prevozili 20-25 kilometrov. Če boste kolesu pomagali s »pedaliranjem«, boste v kombiniranem načinu lahko prevozili med do 40 kilometrov, kar bo za mestno vožnjo povsem zadostovalo. Končen doseg je seveda odvisen od dejavnikov, kot so zunanja temperatura, klančine oziroma vzponi in podobno.

Baterija s pametnim sistemom upravljanja zagotavlja daljšo življenjsko dobo. Nastavljiva višina sedeža pa omogočala udobno vožnjo. Zložljiva zasnova omogoča enostavno shranjevanje in prevoz na primer v avtu. Na povezavi https://bit.ly/3o2iKy7 je zložljivo električno kolo DYU D3+ zdaj na voljo za zgolj 378,25 evra. Na spletni strani najdete tudi natančnejši opis s specifikacijami. Za izdelek ne boste plačali ne poštnine ne carinskih dajatev (duty free), saj vam bo poslan neposredno iz skladišča v Evropi.Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku