Računalništvo, telefonija
20.01.2020 07:41

Deli z drugimi:

Share

Uradna aplikacija GitHub končno na voljo za Android!

GitHub za Android je trenutno še vedno v poskusni fazi.
GitHub za Android je trenutno še vedno v poskusni fazi.

Priljubljeno skladišče izvorne programske opreme GitHub je po dolgem času končno prejelo uradno aplikacijo za mobilni operacijski sistem Android. Tu gre za zgodnjo poskusno različico aplikacije, ki prinaša kar nekaj zanimivih možnosti. Med njimi trenutno žal še ni možnosti za prikaz celotne kode znotraj ene zbirke, a ta možnost naj bi bila dodana v prihodnjih nekaj tednih.

Poskusna različica mobilne aplikacije GitHub za Android prinaša uporabnikom možnost, da si ogledajo vse trenutno odprte težave, zahteve za umik, shranjene vsebine, pri katerih je uporabnik sodeloval, in zbirke, ki mu pripadajo. Prav tako je mogoče prebrati datoteke README, si ogledati napake in jih prijaviti, pustiti komentar in uporabiti temen način na ravni aplikacije.

Če želite preizkusiti mobilno programsko opremo GitHub za Android, je ta na voljo na spletni povezavi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.github.android. Ker gre tu za mobilno aplikacija v razvoju, je njeno delovanje lahko tudi nestabilno.


Prijavi napako v članku