Digitalizacija
07.05.2021 10:00
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Upravljanje s službenimi vozili v sistemu MiniOffice

V podjetju se vsak dan nabere veliko število podatkov in informacij, kot so število delovnih ur, dopusti, bolniške zaposlenih in še veliko več. Brez pravega sistema hitro zabredemo v ogromne količine informacij, ki lahko vodijo do zaostanka s časom ali izgube podatkov.Del teh podatkov je tudi upravljanje z službenimi vozili, zato sistem MiniOffice ponuja obširno paleto rešitev.

S pomočjo aplikacije lahko vodimo celoten vozni park podjetja z registrskimi oznakami in modelom avtomobila. Vsako vozilo ima tudi svojo kartoteko s podrobnim opisom modela, podatki o pnevmatikah, zavarovanju, parkirnem mestu, zadnjih servisih, porabljenem gorivu in še več.

Avtomobili so prav tako povezani s potnimi nalogi, kjer lahko vpišemo stanje števca in porabljeno gorivo, relacijo pa izberemo kar preko spletnih zemljevidov. V vozila se lahko vgradi tudi GPS sledilne naprave, ki dodatno olajšajo vnos in administracijo. Omogočajo namreč avtomatski prenos prevoženih kilometrov, stanje goriva in informacijo o tem, kdo je vozil avto.

Rešeni so tudi prevzemi in predaje vozil ter rezervacije preko elektronskih obrazcev. Vse skupaj pa povežejo razni izpisi in poročila o posameznem avtomobilu in celoten pregled potnih nalogov. Možen je tudi vklop opozoril za administratorja (pretečen servisni interval, registracija, tehnični pregled). Več na www.e-tm.si.

Vas zanima več iz te teme?
Biromatik

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku