Triki in nasveti
30.04.2013 08:03
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Upravljajmo z Androidi kar prek spletnega brskalnika

Podjetje Sand studio je na portal Google Play objavilo drugo inačico aplikacije AirDroid, ki omogoča upravljanje z mobilnimi napravami Android kar preko brskalnika. Ta prinaša zvrhan kup novosti, ki bodo občutno poenostavile rokovanje z vašimi pametnimi mobilniki in tablicami Android.
Mobilna aplikacija AirDroid omogoča hitro in enostavno upravljanje mobilnih naprav Android kar preko spletnega brskalnika!
Mobilna aplikacija AirDroid omogoča hitro in enostavno upravljanje mobilnih naprav Android kar preko spletnega brskalnika!

Mobilna aplikacija AirDroid je med uporabniki pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android zelo priljubljena, saj ponuja bogato paleto možnosti upravljanja z mobilnimi napravami na osebnem računalniku, in sicer preko brezžične povezave WiFi in poljubnega spletnega brskalnika. Ta je pred kratkim postala še boljša, saj so programerji podjetja Sand studio na portal Google Play objavili njeno drugo inačico. Mobilna aplikacija AirDroid 2.0 prinaša zvrhan kup novosti, ki vas bodo zagotovo navdušile, saj so odslej vse ključne funkcije mobilnih naprav Android dosegljive kar preko spletnega brskalnika.

Mobilna aplikacija AirDroid 2.0 odslej preko spletnega brskalnika omogoča še pošiljanje kratkih sporočil SMS in lokalizacijo mobilne naprave, v kolikor jo izgubimo ali nam jo ukradejo. Poleg tega lahko na daljavo celo izbrišemo vse podatke, ki so shranjeni na pomnilniku pametnega mobilnika ali tablice Android, še prej pa lahko nepridiprava poslikamo z digitalnim fotoaparatom ali posnamemo s spletno kamero. Če pa slučajno še nimate aktivnega računa, ga lahko sedaj »odprete« kar z uporabo Google, Facebook ali Twitter uporabniškega računa.

Programska oprema AirDroid 2.0 je brezplačno na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer na naslovu http://goo.gl/vHEuC. Za povezavo pametnega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika s spletnim brskalnikom, pa se moramo s slednjim najprej odpraviti na spletno stran http://goo.gl/cV0g5. Tu v desni okvir vpišemo avtentikacijsko kodo (passcode), ki se je generirala na mobilni napravi Android, in pritisnemo na gumb »Login«. Takoj zatem bo »vsebina« našega pametnega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika (vključno s podatki o napravi) vidna neposredno znotraj spletnega brskalnika.


Prijavi napako v članku