Življenjski slog
Poslovne rešitve
01.12.2021 11:42
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Unikatna božična fotodarila

Priprave na prihajajoče praznike s seboj prinašajo tudi vprašanje: kaj podariti svojim najdražjim? Odločili smo se, da vam skupaj s CEWE nalogo iskanja darila olajšamo, zato smo pripravili 5 idej, kako presenetiti bližnje z unikatnimi darili, ki bodo zagotovo nekaj posebnega!

Na njihovi spletni strani, v fotoprogramu ali pa mobilni aplikaciji CEWE Fotosvet lahko oblikuješ in ustvariš različne CEWE foto izdelke, katerih glavni motivi so tvoje najljubše fotografije.

Glavne prednosti:

  • vsa CEWE fotodarila lahko oblikuješ v udobju svojega doma
  • darila dostavijo tebi na dom ali pa neposredno na naslov obdarovanca – med procesom naročanja vpišeš poljuben naslov dostave
  • izbiraš med široko paleto čudovitih izdelkov
  • tvoje darilo bo zagotovo unikatno

1. CEWE FOTOKNJIGA

CEWE FOTOKNJIGA je njihov najbolj priljubljen in večkrat nagrajen izdelek – zaradi visoke kakovosti in številnih možnosti oblikovanja so kar štirikrat prejeli prestižno TIPA nagrado in laskavi naslov “Najboljša foto storitev na svetu”.

FOTOKNJIGA je izdelek, ki pripoveduje zgodbo. Riše nasmehe. Zbuja čustva. Natisnili so že več kot 75 milijonov fotoknjig po svetu in s tem natisnili prav toliko zgodb z vašimi najlepšimi spomini. Razlogov, zakaj je to idealno darilo, je veliko, najpomembnejši pa je ta, da vas fotoknjiga popelje v najlepše trenutke, ki jih podoživite z vsakim listanjem znova in znova. Če podariš fotoknjigo, podariš spomine in s tem neprecenljivo osebno darilo!

2. CEWE FOTOKOLEDAR

Fotokoledar je eden izmed bolj priljubljenih CEWE izdelkov in zelo pogosto tudi na seznamu daril ob izteku leta. Gre za poseben izdelek, ki je lepa popestritev in dekoracija vsakega delovnega prostora ali doma. Izberi fotografije, ki jih želiš vstaviti v svoj koledar ali planer, in naj ti pogled nanje riše nasmeh na obraz skozi vse leto.

Izbiraš lahko med različnimi dimenzijami in formati in ga prilagodiš življenjskemu slogu ali domu osebe, kateri je koledar namenjen.

Namig: Ne pozabi na poseben novembrski popust na vse fotokoledarje!

3. FOTOSKODELICA

Zelo preprosto in hitro oblikovano darilo – izbereš fotografijo, ki predstavlja tvoj najljubši ujet trenutek, osebo ali hišnega ljubljenčka oz. izberi motiv, ki bo razveselil obdarovanca. S pomočjo našega spletnega urejevalnika, mobilne aplikacije ali fotoprograma, fotografijo položi na želeno skodelico in darilce je pripravljeno v le nekaj trenutkih. Vsaka skodelica kave, čaja ali najljubšega napitka bo ljubljeno osebo prav vedno spomnila na vas.

4. OVITEK ZA TELEFON

Tako kot pri personaliziranih skodelicah je tudi personaliziran ovitek za telefon prikupno in popolno osebno darilo, ki ga zelo preprosto oblikuješ. Izbrani motiv za ovitek bo obdarovano osebo vedno spomnil na skupen trenutek. Izbrano fotografijo naložiš, izbereš model telefona in unikatno darilo je oblikovano v le nekaj minutah!

5. CEWE STENSKI DEKOR

Fotografije na platnulesu ali za akrilnim steklom so različne vrste CEWE stenskih dekoracij, na katerih lahko ovekovečiš spomine, ki jih želiš podariti. Idealno darilo za okrasitev bivalnega ali delovnega prostora s spomini. Čudovite fotografije na steni so vedno v trendu, zato je to darilo, ki bo zagotovo razveselilo vsakogar.

Zakaj izbrati CEWE fotodarila?

Na tvoj naslov ali na naslove bližnjih bodo prispeli foto izdelki visoke kakovosti, ki vas bodo s skupnimi spomini in čudovitimi fotografijami med seboj še bolj povezali. Želimo ti, da sproščeno pričakaš letošnje praznike, z radostjo in pripravljenimi darilci, ki bodo iz tebe in tvojih ljubljenih izvabila smeh, čustva in radost.

V kolikor pa potrebuješ darilce v zadnjem trenutku, obišči enega izmed CEWE Fotokioskov, ki jih najdeš v več kot 80 poslovalnicah dm, Müller in E. Leclerc po celi Sloveniji, kjer lahko spomine natisneš na licu mesta in vzameš s seboj takoj. Takojšnje fotografije lahko uporabiš tudi kot dekoracijo daril pod jelko – namesto imena na darilo pripni kar fotografijo obdarovanca.

CEWE ti želi veliko zabave pri oblikovanju prazničnih daril!

Vas zanima več iz te teme?
CEWE fotoknjiga

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Kupšinci 31, 9000 Murska Sobota, Tel: 031 650 787
Spletna prisotnost podjetja, ne glede na industrijo, lahko močno vpliva na uspeh in prepoznavnost. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da bo večina njihovih ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več