Hi-fi sistemi
08.01.2013 10:09

Deli z drugimi:

Share

Ultra mehke brezžične slušalke

Philips je za glasbene navdušence, ki cenijo udobje, sodoben dizajn in kakovosten zvok, izdelal model brezžičnih stereo slušalk Philips SHC8535/10, ki omogočajo popolno svobodo gibanja med poslušanjem glasbe. Ultra mehki blazinici in izjemno lahek naglavni obroč omogočata dolgotrajno poslušanje najljubših skladb, slušalke pa odlikuje tudi širok frekvenčni obseg (10-22.000 Hz) in kar do 15-urna vzdržljivost, kar zagotavlja ure in ure vrhunskega glasbenega doživetja po celem domu, ne glede na položaj oddajnika.
Philips SHC8535/10
Philips SHC8535/10

Brezžične stereo slušalke Philips SHC8535/10 očarajo s svojim sodobnim dizajnom v brezčasni črno-srebrno barvni kombinaciji, ki zaokrožijo vsakršni slog.

Zagotavljajo vrhunsko izkušnjo poslušanja glasbe, saj jih odlikuje posebna akustična oblika in najnovejša zvočna tehnologija. Vgrajena 40 mm pogonska enota zvočnika je iz izjemno občutljivega kompozitnega materiala mylar, ki zagotavlja kristalno čist in dinamičen zvok, brez popačenj. Zaradi popolnega prekrivanja ušes slušalke zagotavljajo tudi popolno izolacijo zvokov iz okolja.

Brezžični FM prenos glasbe med poslušanjem omogoča popolno svobodo gibanja, da lahko uporabnik v svojih najljubših zvokih uživa tudi v drugi sobi. Za najbolj optimalen sprejem pa slušalke poskrbijo kar same, saj imajo vgrajen samodejni uravnalec prenosa valov, pri čemer lahko izbiramo med tremi prenosnimi kanali.

Ena pomembnejših odlik slušalk je tudi udobnost, saj so na naglavnem in ušesnem delu oblečene v mehko spominsko peno, zaradi česar se popolnoma prilegajo naravni obliki glave in ušes ter tako zagotavljajo dolgotrajno uživanje ob najljubši glasbi. Za še boljše prileganje in bolj kakovostno zvočno izkušnjo slušalke na predelu ušesnih blazinic ponujajo tudi tri načine prilagajanja.

Brezžičnim stereo slušalkam je za preprosto shranjevanje in polnjenje priložena tudi brezžična polnilna postaja, sicer pa slušalke zdržijo tudi do 15 ur predvajanja. Frekvenčni obseg slušalk je 10-22.000 Hz, učinkovito območje delovanja pa 100 m.

Brezžične stereo slušalke Philips SHC8535/10 so na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 74,99 €.


Prijavi napako v članku