Programska oprema
04.08.2006 09:21

Deli z drugimi:

Share

Ultimus BPM v Gartnerjevem “Magičnem kvadrantu”

CREA, slovensko podjetje na področju svetovanja in uvajanja rešitev za upravljanje poslovnih procesov (BPM) ter varnega elektronskega poslovanja, je sporočila, da je raziskovalna hiša Gartner v raziskavi “Magični kvadrant za BPM 2006” uvrstila Ultimus v področje vodilnih ponudnikov rešitev za upravljanje poslovnih procesov. Gartner v raziskavi Magični kvadrant analizira tehnološka podjetja v določenem tržnem segmentu, temelji pa na viziji podjetja in njegovih sposobnostih za izvedbo le-te.

CREA s svojim znanjem in izkušnjami na področju upravljanja poslovnih procesov podjetjem na različnih področjih delovanja pomaga pri prenovi, optimizaciji in avtomatizaciji poslovnih procesov, kar povečuje storilnost zaposlenih in zadovoljstvo strank ter znižuje stroške poslovanja. S kombinacijo lastnih in Ultimusovih rešitev CREA zagotavlja idealno okolje za upravljanje vseh ključnih in podpornih poslovnih procesov v podjetjih.

Ultimus je eden izmed 17 ponudnikov rešitev BPM, ki jih je Gartner na podlagi njihove jasne vizije in razvoja vključil v neodvisno raziskavo “Magični kvadrant za BPM 2006”, kar dokazuje njihov vodilni položaj na trgu rešitev za upravljanje poslovnih procesov. Rešitev Ultimus BPM Suite prinaša hitro povračilo investicije, preprosto in prilagodljivo integracijo rešitve z ostalimi sistemi v podjetju, večjo storilnost zaposlenih in napredna upravljavska orodja.


Prijavi napako v članku