Telefoni
05.11.2015 14:13
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ulefone festival za nizke cene pametnih telefonov in ure

Akcijsko ponudbo spletne strani Everbuying.net se preprosto ne splača prezreti!
Akcijsko ponudbo spletne strani Everbuying.net se preprosto ne splača prezreti!

O proizvajalcu pametnih telefonov in drugih mobilnih naprav iz daljnega vzhoda Ulefone smo že večkrat pisali. Gre za odlične mobilne naprave, ki za malo denarja ponujajo veliko. Če so pametni mobilni telefoni in pametne ročne ure podjetja Ulefone prepričali tudi vas, imamo tokrat odlično novico za vas. Iz Everbuying.net so nam namreč sporočili, da bodo do vključno 11. novembra trije pametni mobilni telefoni in ena pametna ročna ura Ulefone na voljo po izjemno nizkih cenah.

Pametni mobilni telefon Ulefone Paris s 5-palčnim (12,7-centimetrskim) zaslonom, 64-bitnim in osem jedrnim procesorjem, kovinskim ohišjem ter digitalnim fotoaparatom ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk je namreč naprodaj že za preračunanih 120 evrov. Pametni mobilni telefon Ulefone Be PRO 2 je na voljo že za preračunanih 103 evrov, ponuja pa 5,5-palčni (14-centimetrski) zaslon, 64-bitni in štiri jedrni procesor, dva gigabajta sistemskega pomnilnika, digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk, spletno kamero ločljivosti osem milijonov slikovnih točk in mobilni operacijski sistem Android 5.1 Lollipop. Mobilnik Ulefone Be Touch 2 s 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom, 64-bitnim in osem jedrnim procesorjem, tremi gigabajti sistemskega pomnilnika in operacijskim sistemom Android 5.1 Lollipop pa je na voljo že za preračunanih 165 evrov. Za ljubitelje športa pa je na voljo pametna ročna ura uWear, ki je na voljo že za samo preračunanih 21 evrov, kar je zanemarljivo malo v primerjavi s konkurenco.

Več o izjemnih ponudbah podjetja Ulefone pa si lahko ogledate na spletni strani spletne prodajalne Everbuying.net, in sicer na naslovu bit.ly/Ulefone-Akcija-11.


Prijavi napako v članku