Življenjski slog
08.03.2021 08:40
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ugoden električni brivnik Enchen 5S za vrnitev na delo

Električni brivnik z LED zaslonom in pametno ključavnico.
Električni brivnik z LED zaslonom in pametno ključavnico.

Življenje se počasi vrača na stare tirnice, kar pomeni tudi vrnitev na delo in gibanje na prostem. Nekateri ste med karanteno gojili čudovito brado, ki pa bo potrebovala nekaj nege pred vrnitvijo v družbo. Za vas je spletni prodajalec TomTop pripravil super ponudbo za električni brivnik Enchen 5S, ki ga lahko dobite po znižani ceni 18,69 evrov na TEJ POVEZAVI.

Električni brivnik Enchen 5S vas bo spremenil v prave gospode. Poznate pregovor, obleka naredi človeka? V tem primeru boste dosegli preobrazbo s pomočjo inovativnega električnega brivnika. Na vrhu brivnika so tri okrogla 3D rezila, ki bodo negovala vaš obraz. Rezila se samodejno prilagajajo obrazu in morebitnim obraznim posebnostim. Trojna rezila se vrtijo okoli svoje osi za hitro in čisto britje. Za trajnost izdelka poskrbi tehnologija Automatic Grinding, ki poskrbi, da se rezila in mreže drgnejo eno ob drugo za učinkovitejše britje, ne da bi ob tem poškodoval rezila.

Ugoden električni brivnik Echen 5S s trojnimi rezili.
Ugoden električni brivnik Echen 5S s trojnimi rezili.

Priročen digitalni LED zaslon na vznožju brivnika vam bo sporočil stanje baterije vašega električnega brivnika. Glavo z rezili, ki nosi oznako vodoodpornosti IPX7, lahko enostavno snamete za lažje čiščenje. Pametna potovalna ključavnica poskrbi, da se med potovanjem brivnik ne more po nesreči aktivirati. Električni brivnik Enchen 5S lahko hitro napolnite v dveh urah s tehnologijo hitrega polnjenja Type-C. Polna baterija zadošča za več kot dve uri negovanja obraza.

Električni brivnik Enchen 5S lahko dobite po znižani ceni na TEJ POVEZAVI. Akcija velja do konca aprila ali do razprodaje zalog, zato nikar predolgo ne oklevajte. Spletni prodajalec TomTop vam poleg akcijske cene, izdelek pošlje tudi brez poštnine.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku