Avtomoto
01.06.2023 15:15

Deli z drugimi:

Share

Udobno električno kolo Fafrees 26 za mestne avanture

E-kolo Fafrees 26 je močno električno kolo, ki ponuja številne izjemne funkcije za udobno in učinkovito vožnjo. Z močnim 250-vatnim motorjem lahko električno kolo doseže hitrost do 25 km/h in premaguje klance do 30°.

S 10Ah baterijo vam omogoča, da z enim samim polnjenjem prevozite do 30-45 km v načinu čistega električnega pogona in do 60-90 km z asistenco moči. To pomeni, da lahko z lahkoto prevozite dolge razdalje brez skrbi glede izpraznitve baterije. Baterija je odstranljiva, kar omogoča enostavno polnjenje in uporabo.

Konstrukcija iz trpežne aluminijeve zlitine je zasnovana tako, da lahko nosi voznike do 120 kg, kar pomeni, da je primerna za različne uporabnike. Z mehanskimi diskastimi zavorami, ki so visoko učinkovite, imate popoln nadzor nad zaviranjem, kar vam omogoča varno vožnjo.

Sprednje vilice in ergonomsko oblazinjen sedež zagotavljajo udobno vožnjo tudi po neravnem terenu. Ne glede na to, ali se vozite po mestu, na krajše izlete, opravke ali dnevno uporabo, boste uživali v gladki in udobni vožnji.

Svetla bela žarometka zagotavlja večjo varnost med vožnjo ponoči, saj osvetli pot pred vami. LCD zaslon jasno prikazuje stanje baterije, hitrost, prevoženo razdaljo itd., kar vam omogoča, da ste ves čas obveščeni o pomembnih informacijah.

Višino sedeža je mogoče prilagoditi, da dosežete popoln položaj za udobno vožnjo. To je še posebej priročno za voznike različnih višin, saj lahko prilagodijo kolo svojim potrebam.

E-kolo Fafrees 26 je idealno za mestne vožnje, kratke izlete, nakupovanje in vsakodnevno uporabo. S svojimi zmogljivostmi, udobjem in zanesljivostjo bo postalo nepogrešljivo prevozno sredstvo za vse vaše potrebe.

Kaj pa cena? Na TEJ POVEZAVI 699,99 € z brezplačno poštnino iz evropskega skladišča.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električno kolo


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več