Obvestila podjetij
09.03.2021 14:14
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tukaj je EON Connect – Telemachova inovacija na področju internetne varnosti!

Podjetje Telemach je danes predstavilo EON Connect – inovativno aplikacijo, ki omogoča upravljanje in popoln nadzor nad hišnim internetom.

Aplikacijo EON Connect, ki postaja zaveznik otrok in staršev pri varni uporabi interneta, so razvili strokovnjaki United Cloud, razvojnega in inovacijskega centra skupine United Group, v okviru katere deluje tudi Telemach.

Telemachovi uporabniki lahko prek mobilnega telefona ali tablice upravljajo svoja omrežja WiFi in LAN ter povezane naprave kadarkoli in kjerkoli. EON Connect z varnostnim in starševskim nadzorom omogoča zaščito otrok v hišnem internetu. Starši lahko svojim otrokom omejijo dostop do družbenih omrežij ali določenih kategorij vsebin, ki se jim zdijo neprimerne, nastavijo čas spanja ali takoj ustavijo oziroma začasno prekinejo internetni dostop na kateri koli napravi ali profilu. Z enim samim klikom na gumb lahko optimizirajo svoje omrežje WiFi in tako zagotovijo najboljšo internetno zmogljivost v svojem domu. V aplikaciji EON Connect lahko v vsakem trenutku preverijo, katera naprava je trenutno povezana v njihovo hišno omrežje, ter ustvarijo ločeno omrežje WiFi za goste.

S pomočjo aplikacije je mogoče ustvariti tudi uporabniške profile ter upravljati in določati pravila povezanih naprav v omrežju. Aplikacija onemogoča krajo zaupnih podatkov ter naprave ščiti pred sumljivimi programi in škodljivimi vsebinami.

Aplikacija EON Connect je na voljo vsem Telemachovim uporabnikom, ki uporabljajo modema UBEE EVW32C ali TECHNICOLOR CGA2121, prijava v aplikacijo pa je možna s prijavnimi podatki uporabniškega računa Moj Telemach.

Obstoječi naročniki, ki nimajo ustreznih različic modemov, prejmejo modem, ki podpira storitev EON Connect brez doplačila ob prehodu na paket EON Full ali EON Premium. Ravno tako ustrezni modem prejmejo novi uporabniki ob izbiri paketov EON Full ali EON Premium. Paketa sta za nove uporabnike na voljo v prav posebni akciji – 50 % popusta za 12 mesecev.

Aplikacija je na voljo za naprave iOS, Android ali Huawei.

»EON Connect je še en primer inovativnih izdelkov in storitev, ki jih je razvila ekipa United Cloud. Ta revolucionarna storitev je rezultat sodelovanja z ekipo skupine United Group in znova potrjuje, da smo tako vodilni kot tudi gonilna sila v naši industriji,« je povedal predsednik uprave United Cloud Srđan Đurđević.

EON Connect je bil ustvarjen v United Cloud, inovacijskem centru skupine United Group, ki je razvil tudi nagrajeno platformo EON TV. United Cloud je vodilno raziskovalno-razvojno središče v regiji in ga sestavlja več kot 200 usposobljenih strokovnjakov, inženirjev, razvijalcev in inovatorjev ter oblikovalcev UX/UI, ki delajo na petih lokacijah v treh različnih državah.

Telemach, vodilni ponudnik plačljivih video vsebin in že vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji, je konec preteklega leta dosegel prav poseben mejnik, saj je prevzel prvo mesto tudi med ponudniki storitev fiksnega interneta. Nova storitev EON Connect bo njegovo vlogo zagotovo še okrepila. Podjetje je namreč vedno na čelu inovacij na področju interneta in televizije pri nas, pri čemer se zanaša na uporabo vrhunskih tehnologij za zagotavljanje osebne izkušnje.

Vas zanima več iz te teme?
varstvo podatkov

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
O družbi ZEOS Družba ZEOS, d.o.o. je izvajalec skupne sheme ravnanja z e-odpadki (OEEO), odpadnimi baterijami (OPBA) in odpadnimi nagrobnimi svečami (ONS). Skupaj s proizvajalci, ... Več
Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

GAMBIT TRADE d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Podjetje Gambit trade d.o.o. je specializirano za rešitve vodenja prodaje in prodajnih skupin. Pomagajo vam pri uvajanju Microsoft rešitev … Več