Računalništvo, telefonija
10.10.2019 08:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tudi brivnik je lahko pameten – in izjemno učinkovit

Hočeš nočeš, danes tehnologija pronica v vse pore našega življenja in tudi pri britju se ji ne moremo izogniti. Preizkusili smo novo generacijo električnih brivnikov Braun Series 8.
Braun Series 8
Braun Series 8

Pri novi generaciji Braunovih brivnikov tako pri polnjenju kot pri britju, priključne vrvice ne boste več potrebovali. Imajo tudi prikazovalnik Pro s prikazom učinkovitosti. Opremljeni so z novim indikatorjem, ki prikazuje preostanek baterije, obrabo brivne glave in podobno. Malenkosti, ki štejejo. Z enoto Clean & Charge je vse skupaj še bolj enostavno. Primeren je tako za mokro kot za suho britje, kar je s strani uporabniške izkušnje super, saj se lahko brijemo kjerkoli in ne rabimo paziti, da bi se brivnik zmočil.

Zmore vse, kar od njega pričakujete

Series 8 je Braunova nova generacija pametnih brivnikov. Vas moti, ker je vaš stari brivnik vedno poln prstnih odtisov? Odslej bo drugače, saj je pri novi Braunovi seriji nov tudi material brivnika, na katerem boste zaman iskali prstne odtise, saj na njem niso vidni. Odlično se prilagaja obrazu in natančno obrije tudi najzahtevnejša območja. Lepo »sede« v roko in tako britje postane užitek.

Odlično se je izkazal tudi pri britju daljših dlačic, saj ima posebej za to prilagojeno rezilo, ki mu daljše dlake ne uidejo. Naj vas torej ne skrbi, če se nekaj dni niste obrili, saj bo glava novega Braunovega brivnika svoje delo preizkušeno opravila odlično. Zdaj zajame več dlak v eni potezi, 30.000 rezov pa odreže vsako dlako vse do 0,05 mm ob koži.

Braun Series 8 je aparat, ki bo zmogel vse, kar od brivnika pričakujete.

Vodoodporen in neverjetno učinkovit

Natančna glava električnega brivnika Braun Series 8 kot že rečeno, zajame dlake tudi na najzahtevnejših območjih in tako zagotavlja brezhibne rezultate. Sonična tehnologija poskrbi za več mikrovibracij, ki zmanjšajo trenje, vi pa to občutite tako, da glava električnega brivnika med britjem gladko drsi po koži. Brivnik je vodoodporen, zato je primeren za mokro in suho britje. Prav tako ga lahko pod vodo tudi čistite.

Opremljen je z litij-ionsko baterijo za daljši čas britja. V primerjavi s starejšimi serijami, je torej baterija novega brivnika bolj zmogljiva, tako da zdaj zmore impresivnih 60 minut britja brez polnjenja. Vsi brivniki Series 8 so izdelani v Nemčiji in zasnovani za življenjsko dobo 7 let. Ima tudi 2 leti garancije.

Odlična lastnost – očisti in napolni se na zahtevo

Braun Series 8 je brivnik, ki je vsak dan kot nov. Enota Clean & Charge avtomatsko izbere program čiščenja, da higienično očisti, namaže in napolni vaš brivnik s pritiskom na tipko.

Poudarili bi:

• Nova generacija električnega brivnika Braun omogoča natančno in temeljito britje ter udobje na koži.

• Natančna temeljitost: električni brivnik Series 8 se inteligentno prilagodi gostoti brade in jo natančno obrije tudi na najbolj zahtevnih predelih.

• Udobje na koži: 10.000 soničnih vibracij drsi po vaši koži in zagotavlja maksimalno udobje.

• Mokra ali suha uporaba. Zdaj z 20 % večjo zmogljivostjo baterije v primerjavi z brivniki Series 7

in z naprednim prikazovalnikom.

• Izdelek je bil oblikovan, zasnovan in izdelan v Nemčiji. Priporoča organizacija Skin Health Alliance.

Več najdete na bigbang.si.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več