Telefoni
22.07.2017 14:54
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tu je telefon, ki ga lahko prepogibamo!

Upogljiv pametni mobilni telefon Lenovo Cplus bi lahko bili naprodaj že v teku naslednjega leta.
Upogljiv pametni mobilni telefon Lenovo Cplus bi lahko bili naprodaj že v teku naslednjega leta.

Pri inovativnem podjetju Lenovo vedno strmijo k temu, da bi pametnim mobilnim telefonom povečali uporabnost, saj se uporabljajo že na vsakem koraku in za vse namene. Zaradi tega njegovi inženirji že nekaj let intenzivno pripravljajo upogljiv, zložljiv, prepogljiv mobilni telefon, ki bo prinesel številne prednosti. Poleg večje uporabnosti naj bi bil namreč še nadvse odporen proti padcem in udarce.

Da ti pametni mobilni telefoni niso več daleč od vsakdanje uporabe pa je podjetje Lenovo dokazalo na nedavnem tehnološkem dogodku Lenovo Tech World. Inovativno podjetje je namreč predstavilo delujoč prototip upogljivega pametnega mobilnega telefona Cplus, ki ga lahko nosimo kot običajno pametno ročno uro. Novost za prikazovanje slik sicer uporablja 11-centimetrski oziroma 4,35-palčni zaslon AMOLED, piko na i pa daje še zanimivo ohišje iz trpežne umetne mase.

Čeprav podjetje Lenovo ni razkrilo datuma pričetka prodaje upogljivega pametnega mobilnega telefona CPlus verjamemo, da bi se to lahko zgodilo že v teku naslednjega leta. Hkrati smo tudi prepričani, da bi tovrstni pametni mobilni telefoni ob zmerni ceni šli v prodajo kot za stavo.


Prijavi napako v članku