Računalništvo, telefonija
01.04.2020 06:37

Deli z drugimi:

Share

Tu je novi Samsung Galaxy M11!

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M11 bo dovolj zmogljiv, da naj bi brez težav opravil tudi z najzahtevnejšimi nalogami.
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M11 bo dovolj zmogljiv, da naj bi brez težav opravil tudi z najzahtevnejšimi nalogami.

Podjetje Samsung je pričakovano najavilo razpoložljivost novega pametnega mobilnega telefona družne Galaxy M, ki bo primeren tako za manj kot bolj zahtevne uporabnike. Čeprav pri južnokorejskem gigantu še niso razkrili maloprodajne cene novosti, so mnogi poznavalci prepričani, da ta ne bo pretirano drag. Glede na uporabljeno strojno opremo naj bi bilo za novost v Združenih državah Amerike treba odšteti med preračunanimi 91 evri in preračunanimi 136 evri.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M11 bo dovolj zmogljiv, da naj bi brez težav opravil tudi z najzahtevnejšimi nalogami. Novost je namreč opremljena z zaslonom Infinity-O s 16,2-centimetrskim oziroma 6,4-palčnim zaslonom ločljivosti 1.560 x 720 slikovnih točk in osemjedrni procesor Qualcomm 450 frekvence 1,8 gigahercev. Preostala strojna oprema pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy M11 obsega še tri oziroma štiri gigabajte sistemskega pomnilnika (odvisno od različice) ter vgrajeni pomnilnik kapacitete 32 gigabajtov oziroma 64 gigabajtov. Slednjega lahko razširimo s pomočjo pomnilniške kartice microSD, in sicer do kapacitete 512 gigabajtov. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa bo zagotavljala baterija kapacitete 5.000 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja. Baterijo bomo seveda lahko polnili kar preko vmesnika USB-C.

Pri pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy M11 je bilo odlično poskrbljeno tudi za fotografiranje in zajem videoposnetkov. Ta je namreč opremljen z glavno kamero ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk, širokokotno kamero ločljivosti pet milijonov slikovnih točk in globinsko kamro ločljivosti dveh milijonov slikovnih točk. V luknji v zaslonu pa najdemo spletno kamero ločljivosti osem milijonov slikovnih točk, ki je opremljena z možnostjo odklepanja s skeniranjem obraza (Live Focus). Tu na žalost ni na voljo tehnologije brezstičnega plačevanja NFC.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Kupšinci 31, 9000 Murska Sobota, Tel: 031 650 787

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

AFLabs d.o.o.

Stegne 21, 1000 Ljubljana, Tel: 041 884 065
Na AFLabs se obrnete, če potrebujete celovite rešitve industrijske kvalitete. Gre za razvojno inovativno podjetje, ki ga žene neprestana želja po napredku in iskanju novih rešitev. Razvoj ... Več