Igre
11.03.2020 15:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tu je brezplačni Call of Duty

Warzone je prišel kot strela z jasnega in se že zavihtel med najbolj oblegane igre na Twitchu.
Warzone je prišel kot strela z jasnega in se že zavihtel med najbolj oblegane igre na Twitchu.

Ponudba večigralskih “bitk do zadnjega” je po novem bogatejša za brezplačno igro Call of Duty: Warzone, v kateri se do 150 igralcev hkrati pomeri v načinih Battle Royale in Plunder.

Pri prvem se ekipe s tremi igralci bojujejo na manjšajočem se ozemlju v slogu uspešnic Apex Legends, Fortnite in PUBG. V drugem modusu pa zmaga igralec, ki z raziskovanjem, ubijanjem in opravljanjem nalog zbere največ sredstev. Oba načina se odvijata v mestu Verdansk, ki je razdeljen v pet sektorjev in seveda vsebuje različna vozila, kot so: štirikolesniki, tovornjaki, SUV vozila in helikopterji.

Call of Duty: Warzone že lahko brezplačno prenesete za PC, PlayStation 4 in Xbox One. Lastniki lanskoletne uspešnice Call of Duty: Modern Warfare bodo morali prenesti posodobitev v velikosti okoli 20 GB, novinci pa kar med 80 in 100 GB podatkov (pri tem pa za računalniško različico na disku imeti še vrtoglavih 175 GB prostora za prihajajoče posodobitve).

Po vzoru konkurentov, se tudi v Warzone dobršen del dobrot odklepa s sezonsko prepustnico, za katero je treba odšteti 1000 COD točk oziroma slabih 10 evrov.

Za igranje na računalniku boste potrebovali vsaj: GeForce GTX 670 ali 1650, Intel Core i3-4340 ali AMD FX-6300 in 8 GB pomnilnika. Nvidia pa na uradni strani že ponuja igri prilagojen gonilnik Call of Duty: Warzone Game Ready Driver.


Prijavi napako v članku