Programska oprema
24.02.2006 10:10
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

TrustLayer Mail ponuja storitve upravljanja pošte brez virusov

Podjetje TrustLayer Technologies predstavlja TrustLayer Mail, novo upravljavsko storitev poštnega filtra za ponudnike storitev (xSP) in telekomunikacijske operaterje, ki zagotavlja e-pošto brez virusov. S tem proizvodom lahko telekomunikacijski operaterji in ponudniki storitev svojim korporativnim strankam ponudijo storitev poštnega filtra, za katero skrbi Panda Software, eno vodilnih proizvajalcev zaščite pred vsemi vrstami škodljivega programja.

TrustLayer Mail je popolnoma upravljana varnostna storitev za e-pošto, pri kateri ponudniki storitev in končne stranke prejmejo pogodbeno jamstvo, da bo njihova pošta 100 % brez virusov. Poleg tega ta popolnoma prilagodljiva storitev ponuja zaščito pred škodljivim programjem in neželeno e-pošto skupaj s filtriranjem vsebin. Zagotavlja stalno tehnično podporo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, sestavljajo pa jo najbolj napredne tehnologije, kot so napredni hevristični pregledi za odkrivanje neznanih groženj. Storitev vključuje tudi analizo in intervencijo laboratorijev PandaLabs, enih najbolj uglednih laboratorijev v sektorju informacijske varnosti.

Storitev TrustLayer Mail omogoča ponudnikom storitev, da ponudijo čist poštni promet korporativnim strankam in tako zaščitijo enega najbolj ranljivih dejavnikov v podjetniških okoljih. E-pošta je dandanes vitalno orodje za skoraj vsa podjetja, predstavlja pa tudi ključno vstopno točko za viruse, vohunsko programje in druge napade. Neželena e-pošta in neustrezne vsebine vplivajo na produktivnost in porabljajo ogromne vire sistema in komunikacijske vire.


Prijavi napako v članku