Tipkovnice in miške
14.09.2016 17:49

Deli z drugimi:

Share

Tri naprave in ena miška? M720 Triathlon to zna.

Tri naprave in ena miška? M720 Triathlon to zna.
Tri naprave in ena miška? M720 Triathlon to zna.

Kar 85 ljudi pri delu ne uporablja več ene same platforme oziroma naprave. Dva, celo trije monitorji, na vsakem drug operacijski sistem. Preklapljanje med vsemi je lahko zapleteno in zamudno opravilo, lahko pa si ga poenostavimo z novo Logitechovo miško M720 Triathlon.

M720 Triathlon je še ena v vrsti številnih novosti s katerimi so v zadnjem času postregli pri Logitechu. Predstavili so tihe miške, sedaj pa je na vrsti še takšna, ki se je sposobna sporazumevati s kar tremi napravami hkrati. Nova miška je zasnovana tako, da omogoča višjo produktivnost in enostavno delovanje na več zaslonih in operacijskih sistemih. Deluje z operacijskimi sistemi Windows®, Mac OS®, Chrome OS, Android in Linux®. Miška M720 Triathlon je izdelana za vzdržljivost, vsestranskost in udobje, oblikovana pa je tako, da se udobno prilega praktično vsaki roki.

Po zaslugi tehnologije Easy-Switch lahko M720 Triathlon s pritiskom gumba brezšivno preklaplja med do tremi napravami. Z dvojno povezljivostjo se lahko ta zmogljivostno usmerjena miška povezuje bodisi preko priloženega Logitech Unifying sprejemnika ali s pomočjo brezžične tehnologije Bluetooth Smart. Izjemno hiter drsni kolešček omogoča kot strela hitro pomikanje po dokumentih, trpežna zasnova pa zdrži do 10 milijonov klikov. Programska oprema Logitech Options omogoča prilagajanje izkušnje Windows ali Mac OS X potrebam, poleg tega pa ima miška M720 Triathlon izboljšano energijsko učinkovitost in lahko na eni sami AA bateriji deluje do dve leti.

Miška bo že v naslednjih tednih na voljo tudi na policah slovenskih trgovcev po priporočeni maloprodajni ceni 69.99 eura.

Vas zanima več iz te teme?
Logitech miške miške za računalnik

Prijavi napako v članku