Računalništvo, telefonija
23.12.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Trgovina z najbolj vročim mobitelom ta hip

.. Pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, pri katerem lahko sklenete naročnino, kupite mobitel in dodatno opremo vam zagotavlja vse, kar potrebujete za popolno mobilno izkušnjo ..
Trgovina z najbolj vročim mobitelom ta hip
Trgovina z najbolj vročim mobitelom ta hip

Vemo, kaj nam danes pomenijo pametni telefoni, in vemo tudi, da brez spodobne naprave težko preživimo dan. Dejstvo je, da imamo na mobilnih napravah, če malce karikiramo, »ves svoj svet«.

Spletna trgovina

Mobtel je pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije s petimi poslovalnicami: V Intersparu Šalek Velenje, Velenjki, Tuš Centru Rogaška Slatina, Centru Vič in Mozirju. Pri njih lahko uredite vse storitve Telekoma Slovenije: sklenete ali podaljšate naročnino, kupite mobitele iz ponudbe Telekoma Slovenije ali iz proste prodaje ter seveda tudi dodatno opremo zanje.

Na naslovu shop.mobtel.si imajo tudi spletno trgovino. Sodelujejo z uradnim distributerjem priljubljenih Xiaomi izdelkov v Sloveniji, zato ponujajo zelo širok nabor izdelkov in dodatne opreme te blagovne znamke. Xiaomi se je v zadnjih letih dodobra uveljavil tudi v Sloveniji, tako da že vrabčki na strehah čivkajo o kakovostnih izdelkih po nizkih cenah. Eden izmed njih je hkrati njihov adut – pametni telefon Xiaomi Poco X3 NFC.

Trenutno najbolj vroč telefon: Xiaomi Poco X3 NFC

Eden bolj privlačnih in priljubljenih produktov je Xiaomi Poco X3 NFC. Trenutno najbolj vroč telefon, ki nudi največ za svoj denar.

Že na prvi pogled prepriča edinstvena zadnja stran mobilnika iz polikarbonata, kovinska tekstura in ličen POCO logotip oziroma napis. Štiri kamere so nekoliko izbočene iz ohišja in postavljene v obliki črke X. Materiali so prijetni na otip in telefon lepo sede v roko. Slušalka in zvočnik ne kazita sprednje strani telefona, ampak sta elegantno skrita v okvirju. Prav tako tudi bralnik prstnih odtisov. Poleg tega sta na desni strani gumb za glasnost ter vklop. Na spodnjem delu niso pozabili na 3,5 mm vhod za slušalke, ki ga danes pri mnogih telefonih pogrešamo.

Baterija za ves dan in še malo dlje

Procesor Qualcomm Snapdragon 732G, 6 GB RAM-a in 64 GB pomnilnika na telefonu so podatki, ki ob ceni, nižji od 300 evrov, govorijo sami zase. Baterija kapacitete 5160 mAh je podatek, ob katerem bi moral telefon brez polnjenja zdržati vsaj en dan, prej več kot manj. Ko pa bo vseeno lačen energije, bo za to poskrbelo hitro polnjenje (33W), pri čemer bo baterija v 30 minutah napolnjena do 60 %, v približno 60 minutah pa 100 %. Vsebino si boste lahko ogledali na 6,6-palčnem zaslonu s 120Hz hitrostjo osveževanja.

Tudi kamere navdušijo

Ker danes pametni telefoni nadomeščajo tudi fotoaparate, podatki o kamerah niso zanemarljivi – pravzaprav so zelo pomembni. Glavna kamera premore 64 MP, družbo pa ji delajo ultraširokokotna s 13 MP, makro in globinska kamera, obe z 2 MP. Sprednja kamera premore 20 MP. Ne pozabimo na funkcijo NFC, ki jo mora danes imeti vsak resen telefon. Tudi pri operacijskem sistemu boste deležni najnovejšega – Android 10 z MIUI 12.

Xiaomi Poco X3 NFC je naprava, ki bo zadovoljila vsakega tudi bolj zahtevnega povprečnega uporabnika. Telefon deluje hitro, je izjemno odziven in nudi odlično uporabniško izkušnjo. Zadovoljil bo tudi ljubitelje gaminga, saj tudi zmogljivejše igre poganja pri 60+ fps. V kombinaciji s 120 Hz zaslonom bo nudil ure in ure užitka. Je telefon, ki bi mu težko kaj očitali, še najmanj pa ceno, saj zanjo nudi karakteristike, s katerimi se hvalijo veliko dražje naprave.

Več najdete na shop.mobtel.si, kjer lahko ob nakupu seveda izbirate med različnimi vrstami plačil, za izpostaviti pa možnost plačila z Leanpay obročnim odplačevanjem, s katerim lahko nakup povsem prilagodite svojim željam. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GAMBIT TRADE d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Podjetje Gambit trade d.o.o. je specializirano za rešitve vodenja prodaje in prodajnih skupin. Pomagajo vam pri uvajanju Microsoft rešitev … Več

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Diamantni partner

ISF TEAM d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
ISF Team poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več