Telefoni
19.01.2011 10:27

Deli z drugimi:

Share

Trend: Prostoročno telefoniranje

Prostoročno telefoniranje v avtomobilu je trend, ki hkrati prinaša večjo varnost in udobje. Ste »in«?
Prostoročno telefoniranje v avtomobilu je trend, ki hkrati prinaša večjo varnost in udobje. Ste »in«?

Če se za prostoročno telefoniranje v avtomobilu ne odločimo že zaradi priročnosti uporabe, je prostoročno telefoniranje veliko bolj varno od klasičnega. Kaj potrebujemo za prostoročno telefoniranje? Izdelkov je na trgu kar nekaj, mi pa si poglejmo Parrot Minikit Smart.

Parrot Minikit Smart je Bluetooth komplet za prostoročno telefoniranje z integriranim nosilcem, zasnovan za vse, predvsem pa za trenutno najbolj aktualne pametne telefone, ne glede na njihovo velikost, saj je primeren za naprave velikosti od 56mm do 70mm širine.

Poleg vse splošne kompatibilnosti kompleta za prostoročno telefoniranje, podpira tudi uporabo skoraj vseh navigacijskih programov. Novost je še izvlečni prilagodljivo namestljiv mikrofon ter napredna Parrot NR2 funkcija za zmanjševanje hrupa. Smart komplet za prostoročno telefoniranje za enkratno polnjenje potrebuje 2 uri, s priloženimi konektorji pa je mogoče dopolniti tudi naprave z usb mini, usb micro ter iPhone priklopom.

Smart-a komplet za prostoročno telefoniranje lahko namestimo na vetrobransko steklo ali pa ga s pomočjo vakuumskega samolepilnega nosilca pritrdimo na armaturno ploščo vozila. Uporaba Smarta je mogoča v pokončnem in ležečem načinu, da pa bodo pogovori oz. navigacija lahko potekali skoraj neomejeno, skrbi zmogljiva Lithium-ion baterija, ki omogoča izjemno 7 dnevno stanje pripravljenosti ter do 10 ur pogovora. Prostoročno telefoniranje v avtomobilu je trend, ki hkrati prinaša večjo varnost in udobje. Ste »in«?


Prijavi napako v članku