Prenosni računalniki
07.03.2010 12:54

Deli z drugimi:

Share

Toshiba nadaljuje kampanjo z naslovom ‘Karkoli se zgodi’

Nova strategija predvideva digitalno kampanjo in uporabo družbenih medijev
Toshiba - No Matter What Guarantee.
Toshiba - No Matter What Guarantee.

Podjetje Toshiba, eno od vodilnih proizvajalcev računalniške tehnike, nadaljuje s prvo regionalno kampanjo v podporo unikatnemu paketu zaupanja, ki so ga poimenovali garancija ‘Karkoli se zgodi‘.

Da bi zagotovili boljše razumevanje kampanje na območju JV Evrope, bodo pri Toshibi znotraj te regije poskrbeli za številne aktivnosti. Med njimi so nov blog podjetja , s spletnimi video posnetki in prispevki blogerjev, aktivnosti na facebooku in raznoliki prodajni programi.

Nova garancija kupcem Toshibinih prenosnikov

omogoča dodatno stopnjo zadovoljstva, zaščite in svobode, saj vključuje štiri osnovne prednosti. Te so:

Garancija v primeru nezadovoljstva – če stranka ni zadovoljna z nakupom, lahko prenosnik v roku dveh tednov od dneva nakupa vrne. Karkoli se zgodi.

Garancija v primeru nenamernih poškodb – v Toshibi bodo prenosni računalnik popravili ali zamenjali, če je bil ta poškodovan v roku enega leta od dneva nakupa. Karkoli se zgodi.

Garancija v primeru kraje – če kupcu prenosni računalnik v roku enega leta po nakupu ukradejo, ga v Toshibi nadomestijo z enakim ali podobnim modelom. Karkoli se zgodi.

Garancija v primeru brezposlenosti – če nov imetnik Toshibinega prenosnika nepričakovano izgubi službo, mu v Toshibi povrnejo denar, poleg tega pa lahko kupec svoj prenosnik obdrži. Karkoli se zgodi.

Garancija ‘Karkoli se zgodi’ je brezplačna za vsakega novega kupca Toshiba prenosnikov. Kupec je upravičen do te garancije, če se strinja s pravili in pogoji garancije ter v sedmih dneh od nakupa prenosnika prijavi svoj prenosnik za pridobitev standardne garancije in za pridobitev garancije ‘Karkoli se zgodi’ na www.imamgarancijo.si.

Vas zanima več iz te teme?
Toshiba prenosni računalniki

Prijavi napako v članku