Telefoni
04.03.2021 08:40

Deli z drugimi:

Share

To je novi Oppo Find X3 Pro!

Novi Oppo Find X3 bo zlahka opravil s celotno konkurenco!
Novi Oppo Find X3 bo zlahka opravil s celotno konkurenco!

Nova družina pametnih mobilnih telefonov Oppo Find X3 bo javnosti predstavljena 11. marca letos, njihov pričetek prodaje pa bo zagotovo razveselil marsikaterega uporabnika storitve mobilne telefonije. Med njimi pa bo še posebej izstopal model Oppo Find X3 Pro. Razpolagal bo namreč s kar dvema slikovnima tipaloma ločljivosti 50 milijonov slikovnih točk, pri čemer bo tu šlo za glavno kamero in za širokokotni fotoaparat. Uporabnikom bo na voljo še teleobjektiv ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk z 2-kratno optično povečavo in mikrokamera s tipalom ločljivosti treh milijonov slikovnih točk. Slednja bo razpolagala s kar 25-kratno optično povečavo.

Tudi zaslon pametnega mobilnega telefona družine Oppo Find X3 Pro ne bo od muh. Ta naj bi namreč razpolagal z zaslonom OLED s kar 17-centimetrsko oziroma 6,7-palčno diagonalo in ločljivostjo 1.440 x 3.216 slikovnih točk. Frekvenca osveževanja pa naj bi znašala 120 hercev, kar bo seveda več kot dovolj tako za igranje računaniških iger kot za predvajanje večpredstavnostnih vsebin. Za poganjanje programske opreme naj bi bil zadolžen mobilni procesor Snapdragon 888, medtem ko naj mu bi dovolj dolgo avtonomijo delovanja zagotavljala baterija kapacitete 4.500 miliamper ur.

Na vgrajenem pomnilniku bo seveda nameščen mobilni operacijski sistem Android 11 s prirejenim grafičnim vmesnikom ColorOS 11. Tu bo zagotovljena tudi hitro žično in brezžično polnjenje baterije, in sicer moči 65 vatov in 30 vatov. Tu bo seveda na voljo tudi brezstična tehnologija NFC, ki je ključnega pomena za vse bolj priljubljeno brezstično plačevanje.

Čeprav bo pametni mobilni telefon Oppo Find X3 Pro javnosti uradno predstavljen šele 11. marca, se je na spletu že pojavil prvi videoposnetke novosti. Ta je na voljo za ogled na spletni povezavi https://www.youtube.com/watch?v=DHNLL52gmck. Kot kaže bo novost dejansko lahko brez večjih težav opravila s konkurenco, in sicer tako po uporabnosti kot zmogljivosti.


Prijavi napako v članku