Računalništvo, telefonija
29.09.2018 12:04

Deli z drugimi:

Share

Tiskalnik v obliki knjige, ki navdušuje!

Brizgalni tiskalnik HP Tango X navdušuje predvsem po obliki!
Brizgalni tiskalnik HP Tango X navdušuje predvsem po obliki!

Čeprav so elektronske storitve vedno bolj aktualne, so tiskalniki še vedno nujna računalniška oprema, in sicer tako za posameznike kot za podjetja. Ker pa so si vsi tiskalniki med sabo bolj kot ne enaki (vsaj na zunaj), so se inženirji podjetja HP pri pripravi naprednega tiskalnika Tango X odločili za svojevrsten pristop. Novost namreč v neaktivnem stanju izgleda kot klasična knjiga, poleg tega pa so bili pri zasnovi novosti uporabljeni tkanini podobni materiali.

Brizgalni tiskalnik HP Tango X je namenjen predvsem običajnim uporabnikom in to tistim, ki jim v prostoru primanjkuje prostora, saj lahko novost preprosto pospravimo na polico ali pa celo v predal. Novost v dolžino meri 39 centimetrov in v višino 24,6 centimetrov, skupna teža novosti pa ne presega tri kilograme. Poleg tega je tiskalnik HP Tango X pri delovanju relativno hiter, saj lahko natisne do 11 strani v eni minuti.

Tiskalnik HP Tango lahko postane tudi pameten, saj ga je mogoče povezati z vodilnimi digitalnimi asistenti, kot so Amazon Alexa, Google Assistant in Microsoft Cortana. Novost bo na ameriškem trgu naprodaj v mesecu oktobru, zanj pa bo treba odšteti preračunanih 129 evrov oziroma 172 evrov v navezi z všečnim ovitkom, pri čemer bo ta na voljo v treh barvnih odtenkih. Novost naj bi k nam zašla v prihodnjih nekaj tednih.


Prijavi napako v članku