Programska oprema
13.05.2006 09:42

Deli z drugimi:

Share

The Planet z varnostnimi rešitvami F-Secure

Finsko podjetje za računalniško varnost F-Secure, ki ga v Sloveniji zastopa podjetje Amis, je sporočilo, da je podpisalo pogodbo z ameriškim podjetjem The Planet, enem največjih ponudnikov gostovanja strežnikov. Podjetje The Planet bo svojim strankam ponujalo protivirusne rešitve F-Secure za Windows in Linux strežnike. Uporabniki se bodo lahko na storitev naročili in mesečno plačevali uporabo.

“The Planet bo tako nadaljeval s svojo zavezo, da svojim strankam ponuja varnostne rešitve za zaščito pred različnimi grožnjami,” je povedal Curtis Cresta, vodja prodaje rešitev na severnoameriškem tržišču. “The Planet bo svojim strankam ponujal zanesljivo, robustno in kvalitetno zaščito strežnikov, ki gostujejo pri njih. ”

Pri podjetju The Planet trenutno gostuje več kot 26.000 strežnikov in je znano po svojih visokih standardih glede varnosti.

“Varnostne rešitve podjetja F-Secure zagotavljajo najvišjo stopnjo zaščite in hiter odziv na nove grožnje, ” je povdaril Martin Rosas, vodja informacijske varnosti pri podjetju The Planet. “Najsodobnejša tehnologija in prilagodljiv način zaračunavanja storitev sta izpolnila naša pričakovanja in zahteve. Sedaj lahko zaščitimo stranke ne samo pred spletnimi napadi, temveč tudi pred prevzemanjem strežnikov in ranljivostmi v operacijskih sistemih.”


Prijavi napako v članku