12.05.2013 17:36
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Termalni tiskalnik etiket CAB

Podjetje Tift je z nemškim proizvajalcem industrijskih tiskalniških rešitev za tiskalnike etiket Cab sklenil pogodbo o prodaji, implementaciji in servisu inovativnih industrijskih termalnih tiskalniških sistemov.
Termalni tiskalnik etiket CAB
Termalni tiskalnik etiket CAB

Kakovostna izdelava nalepk za označevanje izdelkov je vse bolj pomembna, tako z vidika kupca kot tudi zakonodaje. Podjetje Tift je slovenskim proizvajalcem, trgovcem in storitvenim podjetjem ponudilo vrhunske termalne tiskalnike nemškega proizvajalca Cab, katerega proizvodi so lokalizirani v slovenski jezik, kar pripomore k enostavnejši uporabi.

Te kakovostne naprave podjetjem zagotavljajo visoko razpoložljivost in s tem zmanjšanje prekinitev proizvodnje, pakiranja ali distribucije izdelkov, kjer je označevanje izdelkov oziroma embalaže že postalo kritičen proces.

Podjetje Tift je v lanskem letu razširilo ponudbo tiskalniških rešitev ter napravam in storitvam za poslovno tiskanje dodalo še industrijske tiskalniške sisteme.

»Možnost sodelovanja s tako uglednim proizvajalcem industrijskih tiskalnikov kot je Cab potrjuje naše kompetence pri rešitvah za tiskanje,« je povedal Peter Vuksinič, direktor podjetja Tift. »Preko partnerstva s podjetjem Cab in ponudbe njihovih termalnih tiskalnikov smo zaokrožili nabor tiskalniških rešitev za industrijsko tiskanje, v okviru katerega smo doslej ponujali predvsem Ink Jet industrijske tiskalnike Hitachi.«

Tift bo v Sloveniji ponujal celoten nabor termalnih tiskalnikov Cab, vključno z osnovnimi enobarvnimi napravami in visoko zmogljivimi sistemi ter dodatno opremo za povečanje zmogljivosti tiskanja in avtomatizacije etiketiranja. Temelj ponudbe v Sloveniji predstavljajo cenovno ugodne naprave eos 1 in eos 4, MATCH4 ter družina tiskalnikov A+. Omenjeni tiskalniki so izdelani za uporabo v proizvodnji, logistiki in trgovini. Odlikuje jih visoka zanesljivost in enostavna menjava potrošnih delov brez uporabe orodij, kar bistveno skrajša prekinitve, ki so posledica porabe črnila ali etiket oziroma zamenjave materiala ali dimenzije nalepk.

Kot je še poudaril Vuksinič, je prednost tiskalniških sistemov Cab predvsem visoka kakovost, saj je preko 95 odstotkov sestavnih delov proizvedenih v Nemčiji. Tiskalniki so ob tem že certificirani za delovanje v informacijskih sistemih SAP, kar poenostavlja uvedbo v industrijskih okoljih. Vsi tiskalniki so opremljeni tudi s programsko opremo cablabel R2+, ki omogoča enostavno in hitro oblikovanje izpisov na etikete.

O podjetju Cab

Cab (www.cab.de) je vodilno inovacijsko podjetje pri razvoju in proizvodnji naprav ter sistemov za etiketiranje in označevanje izdelkov, na katerega se zanašajo številna proizvodna, storitvena in trgovska podjetja. V sklopu programa za tiskanje etiket podjetje ponuja termalne tiskalnike črtne kode, medtem ko za tiskanje oznak na izdelke in embalažo ponuja laserske tiskalniške sisteme.

O podjetju Tift

Tift je specializirano podjetje za industrijske in poslovne tiskalniške rešitve. Preko celovite ponudbe izdelkov vodilnih svetovnih proizvajalcev, kot so Hitachi, Cab, Toshiba, Riso, Brother in Sharp ter kakovostnih inženirskih in vzdrževalnih storitev kupcem zagotavlja tiskalniške rešitve, ki so povsem prilagojene poslovnim procesom. Na tak način v podjetju Tift strankam omogočajo visoko produktivnost na vseh ravneh poslovanja ob optimalni kakovosti izpisov, nizkih stroških ter najmanjših možnih okoljskih obremenitvah.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku