Računalništvo, telefonija
15.06.2012 08:22
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zakaj je bil ta vikend sončen?

Katera nagrada je pa vam najbolj všeč?
Katera nagrada je pa vam najbolj všeč?

Dnevi se daljšajo, temperature pa rastejo, tudi najbolj zagreti računalničarji bodo v prihodnjih dneh, raje kot po tipkovnici in miški, posegli po kavi ali vrčku piva na soncu. Tik preden se začne dopustniška sezona pa smo za vas v sodelovanju s Studiem moderna pripravili nagradno igro, ki se lahko poigra z vašimi načrti za počitnice! Tokrat se ne boste potegovali za elektronsko napravo, temveč za odlične počitnice z vrhunskim razvajanjem. Potegujete se za kar 11 nagrad, kar pomeni, da je možnost dobitka precej večja kot po navadi.

Za glavno nagrado smo pripravili 3 krat po 2 nočitvi za dve osebi na idiličnem posestvu Pule (2 krat nočitev z zajtrkom v Junior suitu, dobrodošlica v hiški, večerja ob svečah, 30 min. vožnje s kočijo, prost dostop do masažnih bazenov in savn v Spa Pule, uporaba gorskih koles, uporaba palic za nordijsko hojo, uporaba namiznega tenisa in Wi-Fi; v vrednosti 660,00 EUR).

Nagrad seveda še ni konec, podelili bomo tudi kupon za Cleopatra Ajur razvajanje za dve osebi v Sunny Studiu, kupon Pravljica Olimske noči – Wellnes Orhidelia, Degustacijski meni s sedmimi hodi za 2 osebi v Jelenovem grebenu, kopanje in savna za dve osebi v Thermani Laško in nazadnje še štiri kupone v vrednosti 100 EUR za nakup na spletni trgovini Stilago.si.

Pograbite le še aktualno številko Računalniških novic in si še pred dopustom preberite, katero elektronsko napravo letos preprosto morate imeti na počitnicah, nato pa brž do nagradne igre.


Prijavi napako v članku