Računalništvo, telefonija
18.04.2016 14:33
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telekom Slovenije prenovil Telekomov center v Luciji

Telekom Slovenije je v ponedeljek, 18. aprila, na Obali 112/114 v Luciji odprl prenovljen Telekomov center. V sodobno opremljenih prostorih so uporabnikom na enem mestu na voljo najsodobnejše fiksne in mobilne storitve Telekoma Slovenije ter najnovejše naprave za zasebno ali poslovno rabo. Za vse, ki bodo Telekomov center Lucija obiskali do petka, 22. aprila, so v Telekomu Slovenije pripravili 30-odstotni popust za nakup dodatne opreme. Pri nakupu in izbiri najoptimalnejšega paketa bodo uporabnikom pomagali strokovno usposobljeni svetovalci.
Telekomov center sta odprla Aleš Srebot, vodja Službe za prodajo zasebnim uporabnikom v Telekomu Slovenije, in Katja Brlek, vodja Telekomovega centra Lucija.
Telekomov center sta odprla Aleš Srebot, vodja Službe za prodajo zasebnim uporabnikom v Telekomu Slovenije, in Katja Brlek, vodja Telekomovega centra Lucija.

Telekom Slovenije v prenovljenem prodajnem centru v Luciji nudi širok nabor mobilnih in fiksnih širokopasovnih paketov, storitev in IKT-rešitev, ki so zasnovani skladno z najnovejšimi trendi in zahtevami uporabnikov. Pri tem lahko uporabniki izbirajo med sodobnimi mobiteli, tablicami, prenosniki, televizorji in drugimi izdelki. S celovito in kakovostno ponudbo na enem mestu Telekom Slovenije zagotavlja vse potrebno za uporabno, učinkovito in zabavno komunikacijo za delo in prosti čas.

»V Telekomovem centru Lucija lahko uporabniki sklenejo naročniško razmerje, kupijo mobilni telefon, prenosnik ali televizor po akcijskih cenah ter izbirajo med številnimi drugimi izdelki. Tako kot doslej, bomo vsem obiskovalcem z veseljem priskočili na pomoč z dodatnimi informacijami, ki jih potrebujejo za odločitev pri izbiri optimalne ponudbe. V novih, sodobnih in bolj preglednih prostorih pa bo obisk našega prodajnega centra odslej še bolj prijazen,« je ob otvoritvi poudarila Katja Brlek, vodja Telekomovega centra Lucija.

Telekomov center v Luciji je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro ter ob sobotah od 8. do 12. ure. Uporabniki lahko v Telekomov center Lucija pokličejo na telefonsko številko: 05 671 25 00 oziroma 041 700 212.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku