Računalništvo, telefonija
04.12.2015 12:37

Deli z drugimi:

Share

Telekom Slovenije odpira nov prodajni center v središču Maribora

V Mariboru je uporabnikom od danes dalje na voljo nov Telekomov center v središču mesta, na Gosposki ulici 8. V sodobno opremljenih in zračnih prostorih so obiskovalcem kot vedno za pomoč in informacije pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav v celoviti ponudbi Telekoma Slovenije na voljo strokovno usposobljeni svetovalci. Novi Telekomov center Maribor, Rožmarin je odprt tudi ob sobotah dopoldan.
Aleš Srebot, vodja Službe za prodajo zasebnim uporabnikom v Telekomu Slovenije, in Karmen Mejal Raišp, vodja obeh Telekomovih centrov v Mariboru (Rožmarin in Europark).
Aleš Srebot, vodja Službe za prodajo zasebnim uporabnikom v Telekomu Slovenije, in Karmen Mejal Raišp, vodja obeh Telekomovih centrov v Mariboru (Rožmarin in Europark).

Telekom Slovenije kot ponudnik fiksnih in mobilnih širokopasovnih storitev, IKT-rešitev ter različnih naprav uporabnikom zagotavlja celovito in kakovostno uporabniško izkušnjo. V novem prodajnem centru je uporabnikom na voljo pestra ponudba mobilnih in fiksnih širokopasovnih paketov, storitev in komunikacijskih rešitev, ob tem pa tudi bogat nabor mobitelov, tablic, prenosnikov, televizorjev in drugih izdelkov. Tako imajo na enem mestu na voljo vse potrebno za uporabno, učinkovito in zabavno komunikacijo doma ali v službi.

»V novih in sodobnih prostorih, na lokaciji, ki je še bližje mestnemu središču, bo obisk našega prodajnega centra uporabnikom odslej še bolj prijazen. Z veseljem bomo vsem priskočili na pomoč, tako pri izbiri kot tudi z dodatnimi informacijami, ki jih potrebujejo za odločitev glede najbolj optimalne ponudbe, ki bo ustrezala potrebam in pričakovanjem vsakega posameznika,« pravi Karmen Mejal Raišp, vodja Telekomovega centra Maribor, Rožmarin.

Telekomov center Rožmarin je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro ter ob sobotah med 8.30 in 12.30. Telefonska številka in drugi kontakti ostajajo nespremenjeni, tako da lahko uporabniki za informacije kot doslej pokličejo na številki 02 252 40 01 in 041 700 203. Dosedanji Telekomov center na Partizanski cesti 46 obiskovalcem ni več na voljo.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije najdete na www.telekom.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku