Računalništvo, telefonija
29.09.2020 14:23
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telekom Slovenije je za večjo varnost gostincev in gostov v lokalih razvil E-cenik

Telekom Slovenije je z namenom preprečevanja širjenja COVID-19 ter za večjo varnost tako gostincev kot gostov v gostinskih lokalih razvil E-cenik. S pomočjo E-cenika gostje do ponudbe gostinskega lokala preprosto dostopajo z zajemom QR-kode prek svojega mobitela. Na ta način lahko gostinci v celoti nadomestijo tiskan cenik, ki je običajno gostom na voljo na mizah, gostinci pa morajo skrbeti za njegovo redno razkuževanje. Vse, kar morajo gostinci ob uvedbi E-cenika storiti, je, da je QR-koda gostom lokala enostavno dostopna na vidnem mestu.
Telekom Slovenije je za večjo varnost gostincev in gostov v lokalih razvil E-cenik
Telekom Slovenije je za večjo varnost gostincev in gostov v lokalih razvil E-cenik

Poleg zagotavljanja večje varnosti E-cenik gostincem omogoča hitro in enostavno upravljanje ter korekcijo ponudbe brez dodatnih stroškov tiskanja. Uporaba E-cenika s QR-kodo je še posebej priročna rešitev za restavracije in druge gostinske lokale, ki se dnevno srečujejo z večjim številom gostov, ob tem pa ponudbo dnevno osvežujejo.

Za vzpostavitev E-cenika v Telekomu Slovenije poskrbijo za postavitev spletne strani, registracijo domene, vnos gostinske ponudbe in pripravo QR-kode, ki jo gostinci objavijo na vidnem mestu v svojem lokalu. Enkratni strošek postavitve osnovne različice spletne strani je 61,48 evra (brez DDV), mesečna naročnina za mobilne naročnike pa je od 3,20 evra (brez DDV). Za naročnike fiksnih poslovnih paketov Telekoma Slovenije je storitev brezplačna.

Več o storitvi Spletna stran in E-cenik je na voljo na http://ts.si/ponudba-E-cenik.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku