Telefoni
16.06.2021 06:26
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telefon klasičnega dizajna s sodobnim pridihom, ki je narejen za to, da bo trajal

Funkcijski telefon še nikoli ni bil tako preprost za uporabo.
Funkcijski telefon še nikoli ni bil tako preprost za uporabo.
  • Imejte jo radi (Love it): vse vaše najljubše funkcije v enem telefonu in tako močna povezava, da se boste počutili bližje svojim najdražjim.
  • Zaupajte ji (Trust it): enostavnejša uporaba kot kdaj koli prej, s povečanimi meniji in dolgo življenjsko dobo baterije.
  • Obdržite jo (Keep it): na voljo tri modne barve z elegantnim dizajnom in podporo 4G; obdržite telefon še dolgo po tem, ko stara omrežja ne bodo več delovala.

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil najnovejši in cenovno najugodnejši funkcijski telefon Nokia 4G do zdaj. Z glasovnimi klici VoLTE HD Nokia 105 4G omogoča brezhiben pogovor z bližnjimi.

Florian Seiche, CEO pri HMD Global, pravi: “Kot vodilnim na trgu s funkcijskimi telefoni so nam izkušnje skozi leta prinesle neprecenljiv vpogled v to, kaj ljudje potrebujejo, da ostanejo vsak dan povezani. Pomembnejše kot kdaj koli je, da svojim telefonom zagotovimo povezljivost 4G in podporo ter da so pripravljeni za prihodnost. Nokia 105 4G vam bo prav zato všeč, ima tudi dostopno ceno, tako boste lahko ostali v stiku s svojo družino in prijatelji. Z novim modernim dizajnom, nesporno trajnostjo in dolgo življenjsko dobo baterije bo Nokia 105 4G naložba, ki ji lahko zaupate in jo obdržite dlje.”

Enostaven za uporabo

Funkcijski telefon še nikoli ni bil tako preprost za uporabo. Povečani meniji, povečane ikone, večje črke pisave in poenostavljena navigacija, s katero lahko hitro najdete želeno aplikacijo. S funkcijo branja besedila Nokia 105 4G lahko bere besedilna sporočila in sporoča, katero aplikacijo uporabljate, tako je navigacija po telefonu precej enostavnejša.

Povezljivost 4G zagotavlja, da ta funkcijski telefon hitro deluje, s klici VoLTE HD pa bodo vaši pogovori kristalno jasni; ne bo vam treba več vpiti, da bi vas slišali, in s tako jasnimi klici se boste počutili še bližje svojim najdražjim. S poenostavljeno tehnologijo je Nokia 105 4G eden najbolj uporabnih in najugodnejših funkcijskih telefonov na trgu.

Kakovost, ki ji lahko zaupate

Nokia 105 4G izpolnjuje standard, ki ga pričakujejo kupci telefonov Nokia, in sicer s svojo zanesljivo baterijo s 1.020 mAh ter mešanico klasičnega dizajna s sodobnim pridihom, ki je narejen za trajanje.

Nokia 105 4G je na voljo v treh različnih elegantnih barvnih različicah: modri, rdeči in črni. Čeprav je telefon dovolj majhen, da ga po potrebi pospravite v žep, ga zagotovo ne boste želeli skrivati.

Funkcije, h katerim se boste vračali

Z brezžičnim in žičnim radiem FM ter 3,5-milimetrskim zvočnim vtičem lahko svoje najljubše radijske oddaje poslušate na poti. To je naprava, ki vas bo nasmejala z igrami, ki jih lahko uživa vsa vaša družina, vključno z igro Kača.

Zahvaljujoč baterijski svetilki boste imeli svetlobo, kadar koli jo boste potrebovali – tudi takrat, ko izgubite ključe za kavčem ali pa se le sprehodite domov po službi. Nokia 105 4G je več kot le telefon; je opremljen s sodobnimi osnovnimi funkcijami, ki jih želite, in nima ničesar, česar ne želite.

Razpoložljivost – Nokia 105 4G bo na voljo konec tretjega četrtletja, in sicer v modri, rdeči in črni barvi.

Vas zanima več iz te teme?
Nokia telefoni Nokia Nokia 105

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

VERACOMP d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 50
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Srebrni partner

Editor d.o.o.

Velika pot 29, 5250 Solkan, Tel: 08 200 17 70
Družba Editor že več kot 15 let razvija rešitve za digitalno preobrazbo podjetji. Našim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celovit nabor integriranih rešitev za spletno ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več