Strojna oprema
02.04.2006 21:51

Deli z drugimi:

Share

Tehnološko obarvani fitness program

Slovenijo je zajel novi kardio val, saj je bila premierno predstavljena nova revolucionarna fitnes naprava za kardiovaskularno vadbo, CARDIO WAVE, ki jo izdeluje znani italijanski proizvajalec wellness izdelkov, Technogym. Na dogodku, ki ga je v Cvetličarni Media Park organiziralo podjetje Florida Wellness, slovenski zastopnik za Technogym, so bile preko zanimivega šou programa predstavljene lastnosti Cardio Wave naprave.

Prvi del dogodka je bil namenjen lastnikom vadbenih centrov in fitnes strokovnjakom. S pomočjo demonstratorjev so lahko sami preizkusili, kako naprava deluje, kakšne učinke ima in se prepričali, kakšne koristi lahko prinese slovenskim uporabnikom. V drugem delu, odprtem za vse “iskalce novega cardio vala”, so za zabavo poskrbeli Improvokatorji, ki so do solz nasmejali občinstvo. V vlogi surferjev so vztrajno iskali novi val, v vlogi bizarnih strokovnjakov pa ocenjevali lastnosti čudežne naprave. Zmagovalnim udeležencem, ki so se drznili demonstrirati najbolj izvirno “wave” vajo, so podelili tudi nagrade. Vrhunec večera je bil atraktiven nastop pevke Alye, ki je razgrela občinstvo, saj je zabavo ob preizkušanju Cardio Wave-a in zvokih glasbe nadaljevalo še dolgo v noč.

O revolucionarni napravi CARDIO WAVE

Naprava Cardio Wave je bila ob vstopu na trg proglašena za novi val v kardio vadbi in je že na začetku navdušila številne uporabnike in profesionalce po svetu, pridobila pa je tudi priznanja univerzitetnih inštitutov. Naprava je namenjena kardio vadbi, ki cilja na treniranje spodnjega dela telesa s poudarkom na zadnjičnih mišicah, mišicah za stabiliziranje trupa in nogah. Zagotavlja veliko porabo kalorij in čvrstost spodnjega dela mišic, kar doseže s celotnim aktiviranjem zadnjičnih mišic. S Cardio Wave-om je prvič zagotovljena vadba na treh različnih ravneh v enem trenutku; poleg dosedanjega gibanja nog “naprej-nazaj” (tekalna steza) in “gor-dol”

(kolo, steper, eliptik) omogoča tudi gibanje v stran, t.i. rotacijo navzven in abdukcijo – odmik. Naprava posnema naravno gibanje in je prilagojena vsem uporabnikom, ne glede na starost ali fizično pripravljenost. Je edina naprava s patentiranim oblazinjenjem SOFTSTRIDE, ki zagotavlja maksimalno udobje in enostavnost uporabe. Njena posebnost je tudi v tem, da je v napravi vgrajena televizija, ki nudi uporabniku svobodo vadbe v lastnem ritmu ali ob glasbi. S pomočjo Wellness TV – ja in slušalk za poslušanje glasbe lahko vsak uporabnik najde pravo kombinacijo, ki bo hkrati tudi zabavna. Gre za neverjetno kombinacijo ritma in zabave v enem samem vadbenem elementu. Cardio Wave je visoko kakovosten izdelek v smislu zasnove, tehnologije in oblike, za doživetje enkratnega občutka pa zavzame zelo malo prostora. Vsakemu okolju se lepo prilagaja, hkrati pa ustvari tudi atraktivnejši izgled prostora.


Prijavi napako v članku