Računalništvo, telefonija
16.01.2021 06:03

Deli z drugimi:

Share

Tehnološka zaščitna maska za sodobne!

Zaščitna maska MaskFone je nedvomno pisana na kožo mladim!
Zaščitna maska MaskFone je nedvomno pisana na kožo mladim!

Zaradi strahu pred novim valom koronavirusa in obveznega nošenja mask, se je povpraševanje po zaščitnih maskah zelo povečalo. Medtem ko običajne zaščitne maske pokrijejo polovico obraza in so med številnimi bolj kot ne nepriljubljene, boste nad novo tehnološko masko zagotovo navdušeni. Tu namreč gre za nadvse všečno zaščitno masko, ki je opremljena tabo z brezžično povezavo Bluetooth, kot z ušesnimi slušalkami.

Tehnološka maska MaskFone je bila javnosti prvič predstavljena v okviru mednarodne konference CES 2021 in je takoj požela veliko navdušenja. Ta namreč ponuja zaščitno skladno z mednarodnim standardom N95 ter jo lahko z mobilnimi napravami povežemo preko brezžične povezave Bluetooth. Ker so tu na voljo tudi kakovostne ušesne slušalke, to pomeni, da lahko novo zaščitno masko uporabljamo tudi za poslušanje glasbe.

Namenske ušesne slušalke razpolagajo celo s tehnologijo za aktivno zmanjševanje šuma, zato jih lahko uporabljamo tudi v nekoliko glasnejših prostorih. Tehnološka maska MaskFone je za nameček združljiva tudi z digitalnimi asistenti Amazon Alexa, Google Assistant in Siri, kar omogoča uporabljane s telefonom brez potrebe, da bi se ga dotaknili. Novost bo na voljo v dveh različicah, maloprodajna cena pa je postavljena na preračunanih 41 evrov. Več informacij pa je na voljo na spletni povezavi https://maskfone.com/.


Prijavi napako v članku