Računalništvo, telefonija
Igre
03.02.2023 11:02

Deli z drugimi:

Share

Tedenske brezplačne igre Steam in Epic Games (3. 2. – 9. 2. 2023)

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Odločili smo se, da vas bomo tedensko obveščali, katere igre si lahko naložite brezplačno ali pa jih vsaj preizkusite. Tudi če jih ne nameravate igrati, vam nič ne škoduje, če si jih naložite v svojo knjižnico. Morda si boste v prihodnosti premislili in si boste hvaležni, da ste si jo takrat preventivno sneli s platforme Steam ali Epic Games. Če si račun delite z bratom ali sestro, je odločitev še toliko bolj smiselna.

Poglejmo si, katere brezplačne igre so na voljo ta teden.

For Honor na voljo za brezplačen preizkus do 9. februarja

Ubisoft je bil zelo radodaren. Začenši z danes lahko do 9. februarja brezplačno preizkusite igro For Honor. Sodelujte v brutalnih bitkah 1-na-1 ali proti več sovražnikom. Igrate lahko sami ali pa s prijatelji, s katerimi si boste zagotovo še dodatno popestrili bojevanje.

For Honor lahko brezplačno preizkusite prek Ubisoft ali Epic Games zaganjalnika. Preizkusite jo lahko na vseh konzolah in PC-ju.

Igro boste na žalost morali po 9. februarju vrniti Ubisoftu.

Brezplačne igre na Epic Games 3. 2. – 9. 2. 2023

Epic Games vsak teden v svojo knjižnico doda nove brezplačne igre. Kaj so pripravili za ta teden?

Dishonored – Death of the Outsider

Prva brezplačna igra prihaja iz priljubljene franšize Dishonored. V igri Death of the Outsider boste prevzeli vlogo morilke Billie Lurk in poskušali izvesti največji atentat vseh časov. Vaša tarča? Nadnaravno bitje, znano kot The Outsider.

City of Gangsters

Druga brezplačna igra akcijo zamenja za upravljanje. V City of Gangsters boste vodili svoje podjetje z alkoholnimi pijačami, ravno v času, ko se v ZDA pričenja izvajati prohibicija.

Steam brezplačne igre/dodatki 3. 2. – 7. 2. 2023

Steam tudi vsak teden pripravlja nove brezplačne igre, čeprav običajno manj razburljive naslove kot Epic Games.

  • Chorus Original Soundtrack DLC – brezplačno si lahko snamete ta DLC dodatek, ki vsebuje 26 skladb ustvarjalca Pedra Maceda Camacha, ki je v prejšnjem letu za svoje glasbene prispevke v igri Chorus prejel nagrado Hollywood Music in Media. Za prenos dodatka ne potrebujete originalne igre.
  • The Cycle: Frontier DLC – brezplačno lahko prevzamete DLC dodatek Fortuna Survivor Pack, ki zajema celoten komplet kostuma Survivor, orožje Survivor’s Blade in 250 Aurum. Akcija je na voljo tako na Steamu kot tudi v trgovini Epic Games. Za brezplačni prenos dodatka boste potrebovali originalno igro.

Prime Gaming brezplačne igre

Tudi Amazon nas je razveselil z novimi brezplačnimi igrami. Za mnoge bo najbolj razburljiva novica, da si lahko brezplačno snamejo legendarno igro Elder Scrolls III: Morrowind (Game of the Year Edition). Ta je praktično največji krivec za eksplozijo popularnosti, ki jo je doživela ta franšiza po izdaji igre Morrowind.

  • Onsen Master
  • Twinkle Star Sprites
  • SNK 40th Anniversary Collection
  • Metal Slug, Metal Slug X, Metal Slug 3
  • Real Bout Fatal Fury 2
  • The King of Fighters 2003
  • The Last Blade 1 in 2

Če želite brezplačno dodati te igre v svojo zbirko, boste morali postati Amazon Prime naročnik. Če se vam to ne sliši ravno najbolje, se lahko brezplačno prijavite na mesečni preizkus. Po 30 dneh pa se enostavno odjavite od naročnine. V tem času pa si lahko snamete vse zgoraj naštete brezplačne igre. Kako? Pojdite na spletno stran Prime Gaming in sledite navodilom.

Ostale brezplačne igre: The Witcher, Wolfenstein, The Sims 4 …

Wolfenstein: Enemy Territory

Wolfenstein: Enemy Territory je je brezplačna prvoosebna strelska igra za več igralcev iz 2. svetovne vojne, ki temelji na doseganju ciljev. Na platformi GOG si jo lahko do nadaljnjega snamete brezplačno.

The Sims 4

Legendarna franšiza The Sims je pred kratkim presenetila svoje zveste igričarje in osnovno igro The Sims 4 za vedno ponudila za brezplačno namestitev, bodisi na platformi Steam ali EA aplikaciji (prej Origin). Potegnite si eno izmed omenjenih trgovin, najdite igro in si jo brezplačno prenesite.

Brezplačne indie igri Syberia in Syberia II

Potopite se v nepozabno zgodbo, pripovedovano iz tretjeosebne perspektive Kate Walker, katere poslovno potovanje se spremeni v pravo avanturo. Zahvaljujoč privlačnemu zapletu in dobro zasnovanim ugankam je serija pridobila komercialni uspeh in predano bazo oboževalcev. Syberia in Syberia II sta vam za kratek čas na voljo brezplačno. Da bosta postali del vaše knjižnice iger, obiščite spletno stran Indie Gala Store, najdite profil za Syberia in Syberia II in ju dodajte v zbirko. Razumljivo boste morali imeti aktivni račun na omenjeni trgovini.

Se vidimo čez 7 dni, ko bo čas za nove Epic Games in Steam brezplačne igre.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Steam igre Video igre


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več