Slušalke
08.02.2023 08:11

Deli z drugimi:

Share

Tako dobrih slušalk že dolgo niso naredili

Majhne slušalke v obliki ušesnih čepkov so popolne za ohranjanje zasebnosti, zato smo jih večinoma uporabljali za poslušanje glasbe in sprejemanje telefonskih klicev. Razvoj seveda ni izostal.

Zaradi svobode, ki jo nudijo prave brezžične stereo slušalke (TWS), so žične postale stvar preteklosti, medtem ko so po zaslugi novih priročnih in zabavnih funkcij postale nepogrešljiv pripomoček za mlade.

V začetku meseca februarja je Huawei predstavil prave brezžične stereo slušalke Huawei FreeBuds 5i s funkcijo aktivnega odpravljanja hrupa. Poleg izredne zvočne izkušnje, za katero jamči certifikat zvoka visoke razločljivosti (Hi-Res), nudijo izboljšano povezljivost, dolgo življenjsko dobo baterije, udobje in nasploh izredno izkušnjo uporabe. Da bi zadovoljili potrebam mladih po samoizražanju, so nove slušalke na voljo v keramično beli, megleno črni in otoško modri barvi.

Zmogljiva baterija za celodnevno poslušanje

Življenjska doba baterije novih slušalk zadošča za do 7,5 ure predvajanja glasbe oziroma v kombinaciji s polnjenjem čepkov v polnilnem ohišju, do spektakularnih 28 ur. Zlahka boste sodelovali na spletnih predavanjih ali se aktivno vključevali v video konferenco, ne da bi vas skrbelo, kdaj bodo slušalke zaradi izpraznjene baterije prenehale delovati. Dodatna prednost je podpora hitremu polnjenju. Samo 15-minut zadostuje za do 4 ure predvajanja glasbe, zato je vsaka skrb odveč.

Izčiščena oblika za udobje nošenja

Brezžične slušalke Huawei FreeBuds 5i brez težav zagotavljajo udobno in stabilno nošenje v različnih okoliščinah. Tudi med ukvarjanjem s priljubljenim športom. To omogočata izredno nizka teža, posamezni čepek tehta le 4,9 grama, in v primerjavi s predhodnim modelom za 7 milimetrov krajša paličica. Nove slušalke se obenem ponašajo še s povečano zaščito pred znojem in vodo po standardu IP54. Če se zgodi nesreča in čepek zmočite, ga preprosto posušite in uporabljate naprej.

Brezhibno seznanjanje in povezovanje

Povezava brezžičnih slušalk s pametnim telefonom poteka vedno na enak način. Na seznamu naprav z vključenim vmesnikom Bluetooth poiščete slušalke in zahtevate začetek postopka povezovanja. Kar nekaj dodatnih korakov, ki niso nujni. Slušalke Huawei FreeBuds 5i zato podpirajo funkcijo hitrega povezovanja. Ko jih želite prvič povezati z novo napravo, se na zaslonu prikaže prijavno okno, ki omogoča povezovanje brez iskanja po seznamu naprav. Uporabo dodatno poenostavi sposobnost slušalk, da se povežejo s pametnim telefonom, ko so v polnilnem ohišju.

Slušalk ne uporabljate le kot dodatek pametnemu telefonu. Prav pridejo tudi povezane s tabličnim ali prenosnim računalnikom. Ko pa pride telefonski klic, se večinoma odzovejo tako, da prekinejo povezavo, da se lahko odzovete. Ker je postopek okoren in dolgotrajen, Huawei FreeBuds 5i podpirajo sočasno povezavo z dvema napravama. Funkcija omogoča nemoteno preklapljaje med različnimi napravami in operacijskimi sistemi. Vključno s pametnimi telefoni, kot so pred kratkim predstavljeni Huawei Mate 50 Pro, nova 10 ali nova 10 SE, tabličnimi oziroma osebnimi računalniki in pametnimi urami, kot je Huawei Watch GT 3 SE, ter operacijskimi sistemi Android, iOS in Windows.

Pestrost in celovitost funkcij razširja uporabnost slušalk Huawei FreeBuds 5i na različne primere rabe, s čimer se iz preproste naprave za poslušanje glasbe spremenijo v nepogrešljiv in zanimiv pripomoček za vsakdanje življenje.

Razpoložljivost in cene

Slušalke Huawei FreeBuds 5i so na voljo od februarja naprej po priporočeni ceni 99 evrov.

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centrov, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer BG je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po vsem svetu.

Za več informacij prosimo obiščite: consumer.huawei.com/si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
brezžične slušalke bluetooth slušalke Huawei

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več