Dodatki za računalnike
28.09.2009 16:55

Deli z drugimi:

Share

takeMS stilske pomnilniške novosti

MEM-Drive Trendy
MEM-Drive Trendy

Proizvajalec pomnilniških medijev takeMS je v svojo veliko družino USB-pomnilnikov za vse priložnosti dodal še tri nove izdelke. Pomnilniki MEM-Drive Trendy, Move ter Smooth so izdelki visoke mode, na voljo tudi v obliki ogrlice ali zapestnice, vsak izmed njih pa predstavlja posamezen stil. Uporabniki lahko izbirajo med številnimi barvnimi kombinacijami, zato bo vsakdo našel izdelek po lastnem okusu.

Z začetkom jeseni takeMS razširja svojo ponudbo modnih pomnilniških ključev s tremi novimi izdelki. MEM-Drive Trendy je pametna USB-ogrlica (dolžine 70 cm), namenjena tako moškim kot ženskam. Vzorec črne kačje kože predstavlja odličen stilski kontrast aluminijastemu ohišju titanium barve. Kratek pašček za nošenje, ki je priložen izdelku, je preprosto moč zamenjati. MEM-Drive Trendy je na voljo s kapacitetami pomnilnika do 16 GB.

Pomnilniški ključek MEM-Drive Move odlikuje drsni mehanizem, ki vsebino pomnilnika pred vplivi okolice skriva v trdnem kovinskem ohišju moderne podobe, katero začini še zanimiv barvni izbor. Eleganten USB-pomnilnik, ki je na voljo s kapacitetami do 16 GB, si bo moč omisliti v rdeči, modri ali črni barvi.

MEM-Drive Smooth je najlažji USB-ključek, saj tehta vsega 5 gramov. Oblika elipse sovpada s sodobnimi modnimi elementi, zato ga brez težav nosimo okoli zapestja. Kljub majhnosti tudi MEM-Drive Smooth lahko shrani do 16 GB podatkov, da pa ga ne bi izgubili, poskrbijo tudi izstopajoče barvne kombinacije: rdeče-črna, metalno modra-črna ter zlato-črna.

Vsi pomnilniški ključki takeMS so opremljeni s polno različico programske opreme Carry it Easy +, ki vsebuje vrsto vsakodnevno uporabnih programov, katerih vrednost znaša približno 20 evrov. Dodatno je na ključkih nameščena 90-dnevna različica protivirusnega programa AVIRA AntiVir Premium. Novi pomnilniški ključki bodo pri slovenskem uvozniku, podjetju ANNI iz Trzina, pri nas naprodaj oktobra, cene pa se bodo začele pri manj kot 10 evrih (za 2 GB različice).

Vas zanima več iz te teme?
USB ključi

Prijavi napako v članku