Telefoni
12.09.2015 11:54

Deli z drugimi:

Share

Takee 1 Holographic 3G: Odličnen tablifon za 115 evrov!

Tablifon Takee 1 Holographic 3G je vrednoten na zgolj 115 evrov.
Tablifon Takee 1 Holographic 3G je vrednoten na zgolj 115 evrov.

Ker gredo tablifoni Android še vedno dobro v prodajo, se je spletni portal GearBest odločil, da ponudi v prodajo napravo, ki si jo lahko privošči skorajda vsak. Maloprodajna cena tablifona Takee 1 Holographic 3G je namreč postavljena na zgolj preračunanih 115 evrov, kar je precej manj od konkurence. Poleg tega pa ponuja vse, kar od pametnega mobilnega telefona z velikim zaslonom lahko pričakujemo, vključno z relativno zmogljivo strojno opremo, ki nas vsaj zlahka ne bo pustila na cedilu.

Tablifon Takee 1 Holographic 3G je namreč opremljen s 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom ločljivosti kar 1.920 × 1.080 slikovnih točk in zaščitnim steklom Corning Gorilla Glass 3, osemjedrnim procesorjem MediaTek MTK6592 frekvence dveh gigahercev, vgrajeno grafično kartico Mali-4580MP in sistemskim pomnilnikom kapacitete dveh gigabajtov. Tu najdemo še digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk, spletno kamero ločljivosti pet milijonov slikovnih točk in vgrajenim pomnilnikom z 32 gigabajti pomnilnika. Holografksi zaslon ponuja izjemno uporabniško izkušnjo, za kakovostno predvajanje tridimenzionalnega zvoka pa skrbi zvočni sistem AudioCauldron.

Na vgrajenem pomnilniku je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.2 s kakopak prirejenim grafičnim vmesnikom. Tu najdemo še podporo za dve telefonski kartici SIM in bogato paleto senzorjev in tipal. Če vaš je tablifon Takee 1 Holographic 3G prepričal, ga lahko za zgolj preračunanih 115 evrov kupite na spletni prodajalni GearBest, in sicer na povezavi bit.ly/GearBest-Takee-1-Holographic-3.


Prijavi napako v članku