Prenosni računalniki
24.08.2009 09:30
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tablični računalnik za svobodne duše

Pri tabličnem računalniku Duros 8404 lahko baterijo zamenjamo, brez da bi ga ugasnili.
Pri tabličnem računalniku Duros 8404 lahko baterijo zamenjamo, brez da bi ga ugasnili.

V kolikor veliko delate na terenu ali pa se vam je že večkrat pripetilo, da vam je tablični računalnik ušel iz rok in padel na tla, vam bo zagotovo pisan na kožo novi izdelek podjetja Duros. Tablični računalnik z oznako 8404 je namreč odporen na udarce, tresljaje, padce, temperaturna nihanja, prah in celo vodo.

Novinca lahko brez težav uporabljamo tudi ob močni dnevni svetlobi, saj je opremljen z visokokakovostnim 21,3-centimetrskim zaslonom ločljivosti SVGA, ki lahko doseže svetilnost tudi do 1.100 ANSI lumnov. Vidni kot pa znaša 120 stopinj v vseh smereh.

Mehansko odpornost na padce in udarce novincu zagotavlja izjemno trdno ohišje, ki je povrh vsega še lahko za transport, saj je v celoti izdelano iz aluminija. Tablični računalnik za svobodne duše je povsem primeren tudi za opravljanje nekoliko zahtevnejših nalog. Strojna oprema namreč obsega energijsko varčen Intelov procesor Atom frekvence enega gigaherca, gigabajt sistemskega pomnilnika in trdi disk s 160 GB prostora oziroma 64-GB pogon Solid State.


Prijavi napako v članku