Računalništvo, telefonija
05.06.2013 08:56

Deli z drugimi:

Share

Tablični računalnik z ogromno resolucijo

Yarvik predstavlja nov 9,7" tablični računalnik z Ultra resolucijo 2048x1536, kar pomeni gostoto pik 264 ppi. Tablica se ponaša s svetlim HD+ IPS ekranom, ki je primerljiv z Applovim Retina ekranom. Zahvaljujoč 16,7 milijonom barv, LED osvetlitvijo in vidnim kotom 178 stopinj bodo počitniške fotografije, igre in spletne strani izgledale odlične ter polne podrobnosti in kontrasta.
Tablica se ponaša s svetlim HD+ IPS ekranom, ki je primerljiv z Applovim Retina ekranom
Tablica se ponaša s svetlim HD+ IPS ekranom, ki je primerljiv z Applovim Retina ekranom

Tablico poganja zmogljiv 1,6 GHz dvojedrni Cortex A9 procesor, ki je popolnoma optimiziran za tablične računalnike. Skupaj z 1 GB pomnilnika in 16 GB notranje hrambe nudi hitro delovanje pod vašimi prsti. Današnje HD vsebina potrebujejo močno grafiko. Xenta 97ic+ vsebuje štiri jedrni grafični čip, ki nudi več kot dovolj moči za HD videe, gladko delovanje iger in nemoteno brskanje po spletu in fotografijah.

Tablica deluje z operacijskim sistemom Android 4.1 Jelly Bean, ki uporabnikom nudi gladek vmesnik in vrhunsko izkušnjo. Vključuje izboljšano podporo za USB naprave ter številne izboljšave v spletnem brskalniku, foto galeriji in Google Play trgovini. Uporabljate lahko tudi napredne funkcije kot so Bluetooth 4.0, HDMI povezljivost in razširljiv spomin do 80 GB preko MicroSDXC vmesnika.

Tablični računalnik Xenta 97ic+ je idealni spremljevalec za domov in v službo. Naj je naložen MobiSoft OfficeSuite, kar lahko uporabljate kot mobilno pisarno. Po delu se lahko sprostite in gledate videe v 1080p HD resoluciji ali posnamete dragocene trenutke z zadnjo 2 MP kamero.

Tablica se ponaša z dvoletno garancijo Yarvik Comfort Warranty, kjer poleg popravila zagotavljajo tudi brezplačno dostavo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DOMEX, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DOMEX, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DOMEX, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku