Računalništvo, telefonija
Tablični računalniki
09.05.2022 14:45
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zelo priljubljena Lenovo tablica po najnižji ceni doslej

Zakaj so tablični računalniki oziroma tablice tako priljubljene? Zaradi strojne opreme? Operacijskega sistema? Morda kompaktne oblike? Po vsej verjetnosti je kar mešanica vsega in vsestranskosti, po kateri so poznane tablice. To velja tudi za Lenovo tablični računalnik XiaoXin Pad Pro, ki smo jo na TEJ POVEZAVI pri spletnem prodajalcu Cafago našli za neverjetnih 286,49 evrov.

Tablični računalnik Lenovo XiaoXin Pad Pro: ključne značilnosti

Lenovo Xiaoxin Pad Pro je tablični računalnik, ki vas ne bo navdušil samo zaradi cene. Najprej je potrebno izpostaviti 11,5-palčni (29,2 centimetrov) OLED zaslon na dotik, ki bo prikazal tudi najbolj fine detajle in učinke. Hkrati gre za zelo varčen zaslon, saj gre vendarle za OLED tehnologijo. Za brezhibno delovanje operacij in zagon aplikacij bo skrbel procesor Qualcomm Snapdragon 730G. Je varčen in zmogljiv, odlična kombinacija. Deloval bo vzajemno z večnim partnerjem RAM-om, in sicer kar 6 gigabajtov. Za shranjevanje datotek, fotografij in vsega ostalega pa je na voljo 128 gigabajtov prostora.

Vgrajena je zaščita za oči, ki zmanjšuje utrujenost zaradi utripajočih zaslonov in škodljive modre svetlobe. Baterija velikosti 8600 mAh podpira hitro polnjenje in bo poskrbela, da bo naprava vedno pripravljena za delo ali zabavo ne glede, kje se nahajate – na poti ali doma.

Elegantna zasnova Lenovo tabličnega računalnika XiaoXin Pad Pro je zaščitena s trdno aluminijevo zlitino, kar pomeni, da jo rahli udarci in tresljaji ne bodo motili. Debele je zgolj 5,8 milimetra in je izredno enostavna za prenašanje in hrambo.

Opremljena je kar s štirimi kamerami. Dvojna sprednja omogoča tudi odklepanje zaslona z biometrično prepoznavo obraza. Tablični računalnik lahko odklepate tudi s prstnim odtisom. Dvojna kamera na zadnji strani in 120-stopinjski širokokotni objektiv sta več kot ustrezna za zajemanje fotografij v različnih situacijah. Vgrajeni zvočniki podpirajo tehnologijo Dolby Atmos, s katerim boste lahko uživali v vaših priljubljenih serijah in filmih.

Če vas zanima več ali bi radi opravili nakup, kliknite na TO POVEZAVO. Izdelek vam pošljejo iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.

Na voljo sta tudi dve standardni različici, ki se razlikujeta po kapaciteti sistemskega pomnilnika (RAM) in prostoru za shranjevanje datotek.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Lenovo tablični računalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več