Tablični računalniki
08.03.2014 14:48

Deli z drugimi:

Share

Tablice Samsung Galaxy Tab 4 že nared za prodajo?

Tablični računalniki družine Galaxy Tab 4 bodo polno združljivi s pametno ročno uro Sasmung Gear Fit.
Tablični računalniki družine Galaxy Tab 4 bodo polno združljivi s pametno ročno uro Sasmung Gear Fit.

Podjetje Samsung si je pred kratkim privoščilo neprijeten spodrsljaj, saj je v najnovejšem reklamnem oglasu za športno ročno uro Gear Fit pomotoma razkrilo še ne najavljene tablične računalnike družine Galaxy Tab 4. Slednje bodo polno združljive z novincem in bodo na voljo v kar treh različicah, in sicer z 10,1-palčnim (25,6-centimetrskim), 8-palčnim (20,3-centimetrskim) in 7-palčnim (17,8-centimetrskim) zaslonom. Novinci bodo zaradi bogate strojne opreme primerni tako za preživljanje prostega časa kot opravljanje delovnih obveznosti.

Iz doslej razkritih podatkov je razvidno, da bodo tablični računalniki Samsung družine Galaxy Tab 4 slike izrisovali z ločljivostjo 1.280 x 800 slikovnih točk, za preračunavanje podatkov pa bo poskrbel 4-jedrni procesor frekvence 1,2 gigaherca. Model s 7-palčnim in 8-palčnim zaslonom bosta opremljena z gigbajtom sistemskega pomnilnika, različica z 10,1-palčnim zaslonom pa s poldrugim gigabajtom. Največja med njimi bo opremljena še z zmogljivo baterijo kapacitete 6.800 miliamper ur in 16 gigabajti vgrajenega pomnilnika, modela s 7-palčnim in 8-palčnim zaslonom pa z baterijo kapacitete 4.450 miliamper ur in osmimi gigabajti pomnilnika.

Tablični računalniki Samsung Galaxy Tab 4 bodo opremljeni še z brezžičnima povezavama Bluetooth 4.0 LE in Wi-Fi ter podporo za mobilna omrežja 3G ali 4G/LTE. Ker je podjetje Samsung pomotoma že razkril nove tablice, bi lahko te ugledale luč sveta še pred pričetkom letošnje pomladi.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung tablični računalniki

Prijavi napako v članku