Nas in strežniki
04.07.2022 15:10
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Synology je predstavil RackStation RS422+

Synology je predstavil najnovejšega predstavnika serije strežnikov NAS, ki so namenjeni vgradnji v komunikacijske omare Synology RackStation RS422+. Ta prinaša celovito in cenovno dostopno rešitev, ki je namenjena poganjanju zahtevnih strežniških aplikacij, upravljanju manjših podjetij, kot tudi domačim uporabnikom, ki potrebujejo rešitev za upravljanje in deljenje, sinhronizacijo ter varnostno kopiranje podatkov.

»RS422+ je idealna izbira za mala podjetja in domače uporabnike, ki iščejo kompaktno in zanesljivo rešitev za varnostno kopiranje ali shranjevanje podatkov po stroškovno ugodni ceni,« je povedal Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. »Novi strežnik iz serije RackStation krepi našo ponudbo modelov namenjenih vgradnji v strežniške omare in uporabnikom zagotavlja dodatno raznolikost pri iskanju najprimernejše rešitve za svoje potrebe.«

Velika vrednost v majhnem ohišju

RS422+ je namenjen vgradnji v manjše omare; globina naprave je le 327,5 mm (~12,89 palca), nameščene ima pa tudi strežniške ročaje. Ohišje velikosti 1U se idealno prilega 2-točkovnim ali stenskim namestitvam. Zaradi svojih zmogljivosti in majhnega ohišja, energetske učinkovitosti in podpore za datotečni sistem Btrfs, ki omogoča posnetke in samoobnavljanje podatkov, je strežnik RS422+ zanesljiva rešitev, primerna za poganjanje zahtevnih strežniških aplikacij.

Poleg tega pa je, po zaslugi dveh vrat 1GbE s podporo za združevanje povezav in privlačne cene, RS422+ idealna izbira za postavitev poštnega, nadzornega ali imeniškega strežnika. Vgrajena funkcija visoke razpoložljivosti (High availability) omogoča, da se združi z drugim RS422+ v gručo visoke razpoložljivosti, s čimer se zagotovi maksimalen čas delovanja za ključne storitve. Za uporabnike, ki želijo povečati svoje omrežne hitrosti, je, ob podpori modulov za nadgradnjo 10GbE Ethernet plug-n-play, nadgradnja povsem preprosta.

Izkoristite prednosti oblaka s Hybrid Share

Z združitvijo RS422+ in C2 Storage si privoščite najboljše iz obeh svetov. Hybrid Share združuje lokalno zmogljivost strežnika Synology NAS z razširljivostjo C2 Storage. Velike količine podatkov hranite v oblaku, medtem ko se zahtevani podatki pretakajo na oddaljene lokacije z uporabo velike pasovne širine podatkovnega centra. Pogosto uporabljeni podatki so shranjeni v predpomnilniku na lokalnem NASu za hiter dostop z nizko zakasnitvijo. Poleg tega je izboljšana varnost podatkov, saj je prenos podatkov iz NAS v C2 Cloud kodiran od izvora do končne destinacije.

Jamstvo in dosegljivost

RS422+ je podprt s Synologyjevim 3-letnim jamstvom na strojno opremo1 z možnostjo podaljšanja za dve leti – ponudba je na voljo le v izbranih regijah. Naprave so že na voljo pri lokalnih ponudnikih naprav Synology.

  1. Jamstveno obdobje se začne z dnem nakupa naprave, kot je navedeno na računu. Več informacij dobite na spletni strani.

Več informacij na spletni strani Synology.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Strežniki NAS Synology

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

THRIVE informacijske storitve, d.o.o.

Bukovje 17, 2370 Dravograd, Tel: 040 893 763
Ni dvoma, da so računalniki, računalniška omrežja in ostala internet stvari (IoT) tehnologija pomembno vplivala na sodobni svet. Težko si je predstavljati obdobje, ko so bile ... Več