Življenjski slog
26.05.2023 17:00

Deli z drugimi:

Share

Syanspan: Cenovno ugodna podvodna kamera

Syanspan je inovativna podvodna kamera, ki je zasnovana za zagotavljanje izjemne vizualne izkušnje pri opazovanju rib in podvodnih terenov. S pomočjo 7-palčnega barvnega LCD zaslona lahko enostavno opazujete dogajanje pod vodo.

Kamera je opremljena z 1200TVL visokoločljivostno kamero in ima 12 infrardečih LED luči, ki omogočajo zajemanje jasnih in realističnih slik. Ne glede na to, ali se nahajate v temnih ali motnih vodah, vam Syanspan omogoča, da z lahkoto opazujete podvodni svet.

4500mAh ponovno polnilna baterija omogoča do 8 ur neprekinjenega delovanja po popolnem polnjenju. S tem vam zagotavlja dolgo časa snemanja in opazovanja brez prekinitev.

S 15-metrskim kablom lahko jasno vidite tudi v globoki vodi. Kabel je vodoodporen in izjemno trpežen, saj zdrži do 70 kg obremenitve. Ne glede na to, kako zahtevni so vaši pogoji, bo kamera Syanspan kos vsem izzivom.

Celoten komplet je zaščiten v trpežnem aluminijastem ohišju, kar omogoča varno prenašanje in shranjevanje. Zlahka ga lahko vzamete s seboj na ribolovne izlete ali pri izvajanju nadzora pod vodo.

Podvodna kamera Syanspan je odlična izbira za ribolov na ledu, morski ribolov, ribolov s čolnom in akvatično opazovanje. Ne glede na vaš namen, bo ta kamera zagotovila izjemno vizualno izkušnjo in vam omogočila raziskovanje skritih svetov pod vodo.

Cena? Na TEJ POVEZAVI s promocijsko kodo RFSCKOFF3 ugodnih 89,99 €.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več