Življenjski slog
26.05.2023 17:00

Deli z drugimi:

Share

Syanspan: Cenovno ugodna podvodna kamera

Syanspan je inovativna podvodna kamera, ki je zasnovana za zagotavljanje izjemne vizualne izkušnje pri opazovanju rib in podvodnih terenov. S pomočjo 7-palčnega barvnega LCD zaslona lahko enostavno opazujete dogajanje pod vodo.

Kamera je opremljena z 1200TVL visokoločljivostno kamero in ima 12 infrardečih LED luči, ki omogočajo zajemanje jasnih in realističnih slik. Ne glede na to, ali se nahajate v temnih ali motnih vodah, vam Syanspan omogoča, da z lahkoto opazujete podvodni svet.

4500mAh ponovno polnilna baterija omogoča do 8 ur neprekinjenega delovanja po popolnem polnjenju. S tem vam zagotavlja dolgo časa snemanja in opazovanja brez prekinitev.

S 15-metrskim kablom lahko jasno vidite tudi v globoki vodi. Kabel je vodoodporen in izjemno trpežen, saj zdrži do 70 kg obremenitve. Ne glede na to, kako zahtevni so vaši pogoji, bo kamera Syanspan kos vsem izzivom.

Celoten komplet je zaščiten v trpežnem aluminijastem ohišju, kar omogoča varno prenašanje in shranjevanje. Zlahka ga lahko vzamete s seboj na ribolovne izlete ali pri izvajanju nadzora pod vodo.

Podvodna kamera Syanspan je odlična izbira za ribolov na ledu, morski ribolov, ribolov s čolnom in akvatično opazovanje. Ne glede na vaš namen, bo ta kamera zagotovila izjemno vizualno izkušnjo in vam omogočila raziskovanje skritih svetov pod vodo.

Cena? Na TEJ POVEZAVI s promocijsko kodo RFSCKOFF3 ugodnih 89,99 €.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888