Računalništvo, telefonija
30.11.2018 08:15
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Super ponudba računalnikov in ostale IT opreme

V podjetju Anni so pripravili katalog z vrsto super izdelkov.
V podjetju Anni so pripravili katalog z vrsto super izdelkov.

Pravkar na široko odpira vrata december, mesec prazničnih nakupov in veselja. Nakupi pa so danes nemalokrat povezani z nabavo sodobnih tehnoloških naprav. In kaj si lahko želimo boljšega, kot da leto 2019 otvorimo z napravo, ki nam bo krajšala čas ali zagotavljala odlično delovno okolje.

V podjetju ANNI so prav v ta namen pripravili KATALOG s super ponudbo opreme za poslovne in zahtevne domače uporabnike. Zakaj bi zapravljali čas in iskali med tisočimi računalniki, če so specialisti za IT opremo iz podjetja Anni pripravili ponudbo izjemnih naprav po prav tako izjemnih cenah. S strokovno ekipo, kakovostno profesionalno podporo in lastnim servisom predstavljajo najboljše, kar ponuja svet računalništva. Tovrstni izdelki so lahko odlična darila za najbližje, z njimi pa lahko razveselite tudi zaposlene.

Na naslovnici kataloga so izpostavili HP ProBook 450 G5 z velikostjo zaslona 39,62 centimetra, Intel Core i5 procesorjem in delovnim pomnilnikom 8 gigabajtov, operacijskim sistemom Windows ter grafično kartico Intel UHD. Izpostavili so še brezžični komplet tipkovnice in miške Logitech MK710 ter osebni računalnik All-In-One Lenovo v 530 s 60,96-centimetrskim zaslonom, procesorjem Intel Core i5 ter 8 gigabajti delovnega pomnilnika, grafično kartico Radeon in operacijskim sistemom Windows. Tam pa najdete še vrsto drugih zanimivih naprav, kot so Lenovo ThinkPad E585, Acer Switch5 in ASUS ZenBook 14, pa tudi tiskalnik, projektor ali kakovostno torbico za prenosnik.

Za poslovne uporabnike so na voljo rešitve kot npr. virtualno okolje z Dell EMC PowerEdge VRTX, to je združen sistem strežnikov, diskovnega sistema in stikala v kompaktnem ohišju. Zagotovijo vam lahko tudi varnostno kopiranje in vrsto drugih uporabnih rešitev. Več ponudbe in dodatnih informacij o tem dobite na www.sistem.anni.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku